Ambassadeurs

Waar drink je MADE BLUE Water?

Je vindt ons water al op meer dan 300 plekken in Nederland, België, Duitsland en zelfs op Curacao. Kijk op de kaart om te zien waar bij jou in de buurt MADE BLUE Water op de menukaart staat.

Voorbeelden

MADE BLUE werkt voor sterrenchefs, strandtenten, wellnesscentra, ketens, hotels, kantoren, sportclubs en voor jou! Klik op de ambassadeurs hieronder om te zien hoe het voor ze werkt.

Héroine Rotterdam – Restaurant & Bar

“Het heeft voor ons als ondernemers bijna geen moeite gekost om te kunnen starten met MADE BLUE. Er is een tap geïnstalleerd en er zijn karaffen en flessen geleverd en toen konden we van start.”

Beachclub BIRDS

“Wij willen sociaal ondernemen op een manier dat niet alleen het goede doel er beter van wordt maar ook onze gasten. Het is supertof om te zien hoe onze gasten reageren op de manier waarop zij bijdragen aan een betere wereld.”

’t Zusje

“Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”

QO Amsterdam

“Wij zijn in Nederland ontzettend rijk met ons drinkwater. Dat zie je maar weinig in de wereld. Om daar een steentje aan bij te dragen en om onze gasten daarvan bewust te maken werken we graag met MADE BLUE op onze hotelkamers.”

’t Misverstant

“Ik zou het iedereen aanraden: je hoeft geen investering te doen, je zit niet vast aan een wurgcontract, je betaalt een eerlijke literprijs en je hebt een mooie branding met je eigen flessen.”

Hospitality Group

Met de missie ‘Creating better places’ kan een bruisend waterkoeler van MADE BLUE natuurlijk niet ontbreken.

Cormet catering

De studenten en docenten van Universiteit Wageningen (WUR) genieten in het restaurant van gekoeld plat en bruisend water van MADE BLUE. Ze maken hun drankjes nog lekkerder met de biologische siropen van Walden.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

“Wij krijgen veel positieve feedback van de gasten maar ook van het team. We zijn trots op wat we inmiddels al bereikt hebben samen.”

OOK AMBASSADEUR WORDEN?

Vul dan ons contactformulier in of bel naar 070 89 19 492