Ambassadeurs

Waar drink je MADE BLUE Water?

Je vindt ons water al op meer dan 300 plekken in Nederland, België, Duitsland en zelfs op Curacao. Kijk op de kaart om te zien waar bij jou in de buurt MADE BLUE Water op de menukaart staat.

Voorbeelden

MADE BLUE werkt voor sterrenchefs, strandtenten, wellnesscentra, ketens, hotels, kantoren, sportclubs en voor jou! Klik op de ambassadeurs hieronder om te zien hoe het voor ze werkt.

’t Zusje

“Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

“Wij krijgen veel positieve feedback van de gasten maar ook van het team. We zijn trots op wat we inmiddels al bereikt hebben samen.”

i-team global

“Ik vind het mooi om te zien hoe onze bezoekers stilstaan bij de MADE BLUE muur als ze binnenkomen. Zeker als ze daarna ook de karaffen op tafel treffen met fris gekoeld en bruisend water.”

HMSHost Schiphol

“Onze medewerkers en gasten genieten van gekoeld en bruisend water uit een waterkoeler van MADE BLUE dat is duurzaam en verfrissend. Daarmee versterken we bovendien de communicatie rondom onze bijdrage aan het programma Een liter voor een liter.”

Beachclub BIRDS

“Wij willen sociaal ondernemen op een manier dat niet alleen het goede doel er beter van wordt maar ook onze gasten. Het is supertof om te zien hoe onze gasten reageren op de manier waarop zij bijdragen aan een betere wereld.”

Hospitality Group

“Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Daarom maken we gebruik van het watersysteem van MADE BLUE. Dat vinden we een hele mooi, duurzame en gezonde oplossing.”

PESCA

“Wij hebben voor MADE BLUE gekozen omdat we milieu-bewust bezig willen zijn en aan non-food waste doen. We hebben nu veel minder afval en ook minder logistiek.”

Eetvilla van den Brink

“Ons familiebedrijf gaat over van generatie op generatie. Nu wij zelf kinderen hebben denken we toch wat meer aan wat we kunnen doen om duurzamer om te werken en daar past MADE BLUE perfect bij.”

OOK AMBASSADEUR WORDEN?

Vul dan ons contactformulier in of bel naar 070 89 19 492