Volg ons ook op

Ambassadeurs

Waar drink je MADE BLUE Water?

Je vindt ons water al op meer dan 300 plekken in Nederland, België, Duitsland en zelfs op Curacao. Kijk op de kaart om te zien waar bij jou in de buurt MADE BLUE Water op de menukaart staat.

Voorbeelden

MADE BLUE werkt voor sterrenchefs, strandtenten, wellnesscentra, ketens, hotels, kantoren, sportclubs en voor jou! Klik op de ambassadeurs hieronder om te zien hoe het voor ze werkt.

Eetvilla van den Brink

“Ons familiebedrijf gaat over van generatie op generatie. Nu wij zelf kinderen hebben denken we toch wat meer aan wat we kunnen doen om duurzamer om te werken en daar past MADE BLUE perfect bij.”

Hospitality Group

“Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Daarom maken we gebruik van het watersysteem van MADE BLUE. Dat vinden we een hele mooi, duurzame en gezonde oplossing.”

Héroine Rotterdam – Restaurant & Bar

“Het heeft voor ons als ondernemers bijna geen moeite gekost om te kunnen starten met MADE BLUE. Er is een tap geïnstalleerd en er zijn karaffen en flessen geleverd en toen konden we van start.”

HMSHost Schiphol

“Onze medewerkers en gasten genieten van gekoeld en bruisend water uit een waterkoeler van MADE BLUE dat is duurzaam en verfrissend. Daarmee versterken we bovendien de communicatie rondom onze bijdrage aan het programma Een liter voor een liter.”

QO Amsterdam

“Wij zijn in Nederland ontzettend rijk met ons drinkwater. Dat zie je maar weinig in de wereld. Om daar een steentje aan bij te dragen en om onze gasten daarvan bewust te maken werken we graag met MADE BLUE op onze hotelkamers.”

’t Zusje

“Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”

PESCA

“Wij hebben voor MADE BLUE gekozen omdat we milieu-bewust bezig willen zijn en aan non-food waste doen. We hebben nu veel minder afval en ook minder logistiek.”

i-team global

“Ik vind het mooi om te zien hoe onze bezoekers stilstaan bij de MADE BLUE muur als ze binnenkomen. Zeker als ze daarna ook de karaffen op tafel treffen met fris gekoeld en bruisend water.”

OOK AMBASSADEUR WORDEN?

Vul dan ons contactformulier in of bel naar 070 89 19 492