This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

ECS Global

ECS Global
Made Blue

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

Dit is de impact van

ECS Global

sinds 2022:

16750000 liter

Impact mensen

229

mensen kregen toegang tot water

impact co2

117

ton CO2 bespaard

Impact plastic

168

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

2513

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over ECS Global

Met ruime ervaring in de luchtvaart laat ECS Global auto’s glanzen als nooit tevoren. Dat doen ze zonder water en dat bespaart al snel 150 liter water per schoonmaakbeurt.

Het ‘ECS Global’ team bestaat uit getrainde professionals die vanuit de luchtvaart, gekwalificeerd en gecertificeerd zijn. Onze professionals houden uw vervoersmiddel langer schoon.

De efficiënte manier van werken – het gebruik van één product en één proces – geeft een unieke waardepositie met uitstekend resultaat.

Één product, één proces. Wassen zonder water.

Raymond Donker, CEO

In beeld

ECS Global maakt onder meer de deelvoertuigen van MyWheels schoon in heel Nederland met deze opvallende elektrische driewielers.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

O2Life

O2Life is een superfrisse dorstlesser met extra zuurstof. Elke fles zorgt voor 5 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Bottle Up

Bottle Up biedt het perfecte alternatief voor water in PET voor onderweg: een herbruikbare fles, vooraf gevuld, gemaakt van suikerriet en inclusief 50 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Share company

Share Company is ambassadeur van Made Blue, een liter voor een liter, en draagt 10% af van elk verkocht product in haar webshop.

Lees meer

Vebego

Hago bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en biedt haar klanten aan om dat te spiegelen met evenveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers