This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

ECS Global

ECS Global
Made Blue

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

150

Liter water per schoongemaakt voertuig

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

ECS Global is ambassadeur sinds 2022

Over ECS Global

Met ruime ervaring in de luchtvaart laat ECS Global auto’s glanzen als nooit tevoren. Dat doen ze zonder water en dat bespaart al snel 150 liter water per schoonmaakbeurt.

Het ‘ECS Global’ team bestaat uit getrainde professionals die vanuit de luchtvaart, gekwalificeerd en gecertificeerd zijn. Onze professionals houden uw vervoersmiddel langer schoon.

De efficiënte manier van werken – het gebruik van één product en één proces – geeft een unieke waardepositie met uitstekend resultaat.

Één product, één proces. Wassen zonder water.

Raymond Donker, CEO

In beeld

ECS Global maakt onder meer de deelvoertuigen van MyWheels schoon in heel Nederland met deze opvallende elektrische driewielers.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Castalie

Castalie produceert waterkoelers voor de Franse markt. Om klanten bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Lees meer

Aquablu

Aquablu plaatst met de Aquablu Refill Points waterkoelers op kantoren en in retail die gekoeld en gemineraliseerd water bieden. Elke getapte liter water zorgt voor evenveel schoon drinkwater in…

Lees meer

Sportworx

Sportworx organiseert diverse sportevenementen waaronder King of the Court – het internationale beach volleybal toernooi. Bij deze toernooien wordt aan de bezoekers bij elk drankje een donatie…

Lees meer

Blycolin

Blycolin is een internationale partner in linnenservice voor de hospitality branche. Het water dat wordt verbruikt in haar eigen wasserijen wordt gespiegeld via Made Blue.

Lees meer