This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Water op kantoor

Zoek jij een oplossing voor gekoeld en eventueel bruisend water op kantoor?
Bij Made Blue huur of koop je een waterkoeler tegen kostprijs die je aansluit op de leiding.
Daarnaast doneer je voor maar liefst 1.000.000 liter schoon drinkwater.
Dat is het beste water voor de wereld!

WELKE watertap PAST BIJ JOU?

We hebben een passende watermachine voor elke situatie:
voor kleine kantoren tot en met grote bedrijfskantines,
van 15 tot en met 280 liter water per uur,
optioneel zelfs met mineralen, heet water en portion control.

TAFELMODELLEN

Een tafelmodel watertap plaats je op een werkblad. Onder het werkblad sluit je de waterkoeler aan op een wasmachinekraan en plaats je het koolzuur en eventueel een filter.

Het voordeel van dit type is de opvallende verschijning en minder benodigde ruimte onder het werkblad.

INBOUW modellen

Een inbouw of onderbouw waterkoeler plaats je onder een werkblad. Op het werkblad sluit je een van onze vele taptorens aan of je sluit de koeler aan op twee vrije tapkranen.

Het voordeel van dit type is de ruime keuze uit taptorens en minder ruimtegebruik op het werkblad. Houd wel rekening met voldoende ruimte onder het werkblad, ook voor ventilatie.

VRIJSTAAND

Vrijwel alle tafelmodellen hebben ook een bijpassende zuil om de koeler vrijstaand te kunnen plaatsen. In de zuil is dan ruimte voor het filter en de koolzuur.

Het voordeel hiervan is dat je geen ruimte op of onder het werkblad kwijt bent, en elke locatie in de nabijheid van water- en stroomaansluiting geschikt is.

Wat is er voor nodig?

De plaatsing van de watertap nemen we graag voor je uit handen en is voor horeca ambassadeurs zelfs gratis. In de video hiernaast zie je hoe dat werkt.

Wat je nodig hebt is een beschikbare wasmachinekraan op korte afstand, een stroomaansluiting en genoeg ruimte voor ventilatie. In onze plaatsingsvoorwaarden zie je per koeler de afmetingen.

Voor onderbouw waterkoelers moeten we ook door het werkblad boren en daar is soms toestemming van de verhuurder voor nodig.

FILTERS

Om altijd verzekerd te zijn van het beste water voor je gasten, je zaak én de wereld gebruiken wij actief kool waterfilters. Actief kool is een natuurlijk product dat middels adsorptie allerlei ongewenste stoffen aan zich bindt. Daarnaast heeft deze filter ook een deeltjesfilter met een filterfijnheid tot 0,2 micron. Eén micron is een duizendste deel van een millimeter.

Als bijkomende functie beschikt het filter over een kalk regulerende functie. De gezonde kalkmineralen blijven in het water maar afzetting van kalk aan het glaswerk en de waterkoeler wordt voorkomen. Het filter wordt tijdens elke onderhoudsbeurt vervangen, je hebt er dus geen omkijken naar.

HEB je AL EEN waterkoeler?

Heb je al een watertap gekocht of gehuurd? Ook dan kun je ambassadeur worden.
Je betaalt dan niet voor de apparatuur maar doneert alleen.
Eventueel schaf je ook ons glaswerk aan.

communicatie

We helpen je graag om aan je gasten en medewerkers te vertellen over de impact die je maakt.
Bijvoorbeeld met ons communicatiepakket en chequemomenten.

COMMUNICATIEpakket

Als ambassadeur van Made Blue ontvang je gratis en onbeperkt onze communicatiematerialen. Daarin vind je onze A6 boekjes, posters, flessenhangers (voor de horeca) en nog veel meer.

Ook vind je hierin een uitleg voor medewerkers, een eerste hulp bij storingen en tips bij het gebruik van het glaswerk. Alles is in het Nederlands én Engels..

Daarnaast zetten we onze ambassadeurs ook graag in het zonnetje op social media en helpen we je graag met communicatie op social media.

BIJPASSEND GLASWERK

Misschien nog belangrijker dan de communicatiematerialen zijn natuurlijk onze kenmerkende flessen en karaffen. Zij vertellen elke gast over de enorme impact die je maakt met het water.

Wil je het water tappen in ons kenmerkende glaswerk of zelfs je eigen tafelwater ontwerpen, kijk dan ook even op onze glaswerk pagina voor alle mogelijkheden en inspiratie.

Waarom meedoen?

Wij noemen ons water het beste water voor de wereld, voor je gasten en je medewerkers.
Dat menen we ook echt. Want zelf water tappen uit een leidingwaterkoeler heeft veel voordelen:

Gemakkelijk

Geen gesjouw met emballage of naar de glasbak en geen overvolle koelingen.

Goede marge

In veel gevallen zijn we per fles goedkoper dan de bekende merken bronwater.

Groen

Zelf water tappen scheelt veel transport, afval, plastic en CO2-uitstoot.

Grootste impact

Ons water heeft de meeste impact van alle goede doelen waters.

Hospitality Group

De Hospitality Group heeft niet voor niets ‘Creating Better Places’ als slogan: het eigen kantoor van deze dienstverlener moet ook een betere plek zijn om te werken. Daar past natuurlijk ook gekoeld en bruisend water bij. In deze video zie je hoe dat er in de praktijk uit ziet op hun kantoor.

Onze medewerkers zijn erg blij met een verfrissend alternatief voor weer een kop koffie en onze gasten reageren enthousiast op de bijzondere boodschap.

i-team

i-team is een ambassadeur van ons programma Een liter voor een liter en spiegelt het waterverbruik van haar schoonmaakmachines. Daarnaast hebben ze op diverse kantoren inmiddels waterkoelers van Made Blue laten plaatsen. Dat is niet alleen lekker voor de medewerkers maar ook een mooie manier om te communiceren over onze samenwerking.

Wat kost het?

Bij Made Blue huur je een waterkoeler tegen kostprijs omdat we werken zonder winstoogmerk.
Liever kopen? Geen probleem en eveneens tegen kostprijs. 
Onze waterkoelers zijn altijd inclusief:

Jaarlijks onderhoud
Service en vervangende onderdelen
Alle aansluitmaterialen voor water en koolzuur
Communicatiepakket

VANAF 40 euro

Een waterkoeler om op kantoor te genieten van (gefilterd) plat water huur je al vanaf 40 euro per maand. Liever kopen, of ook bruisend en zelfs heet water? Geen probleem en ook tegen kostprijs.

Onze waterkoelers op kantoor zijn gemakkelijk zelf aan te sluiten maar als je wilt verzorgen wij de installatie voor je.

Je doneert minimaal 1.000.000 liter per waterkoeler: met een donatie van €5 per maand over 60 maanden is dat een feit, maar misschien mogen we samen meer impact maken?

Wil je een advies voor jouw locatie, een kostprijsberekening voor één of meer watertaps, glaswerk (op maat),
oplossingen voor water to-go of meer informatie over hoe wij werken aan ‘het beste water voor de wereld’?
Neem dan contact met ons op.

Koffie of water?

Niets mis met een lekker kopje koffie of thee, maar te veel is nooit goed.
Is gekoeld en bruisend water dan een gezond alternatief?
Wat zijn de verschillen?

MEER INFORMATIE

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Hoe maken jullie de liters in ontwikkelingslanden beschikbaar?
Wij investeren in waterprojecten van lokale partners met een bewezen trackrecord. Vooraf, tijdens en na afloop controleren we de werkzaamheden zodat we zeker weten dat we het aantal mensen bereiken dat is afgesproken. We betrekken altijd de lokale bevolking en overheid voor een blijvend effect. Lees meer over hoe we werken…
Hoe wordt die 33 cent per 1000 liter precies besteed?
Daar zijn we heel transparant over: 23 cent wordt direct gereserveerd voor investeringen in de waterprojecten. 11 cent gebruiken wij om te communiceren, innoveren en om onze impact verder te vergroten door bijvoorbeeld te investeren in nieuwe concepten. Lees hier alles over onze bestedingen…
Hoe bepaal ik hoeveel ik per maand moet doneren?
Voor kantoormachines geldt dat ze per machine minimaal 1.000.000 liter water moeten opleveren, naar keuze over de looptijd van het contract (bij een vast contract) of per jaar (zonder contract). Voor de horeca berekenen we eerst samen hoeveel water er gemiddeld geserveerd wordt per maand en gaan we uit van dat gemiddelde voor de donatie. Per jaar kunnen we dat uiteraard samen ijken zodat je nooit teveel of te weinig doneert. Mocht je net een nieuwe zaak openen dan heb je nog geen gemiddelde en kunnen we in het begin ook per kwartaal de liters opvragen.
Waarom werken jullie tegen kostprijs?
Wij hebben geen winstoogmerk en we hoeven dus niet te verdienen aan de apparatuur die we verhuren of verkopen. Voor ons zijn ze een middel om zoveel mogelijk fondsen te werven voor schoon drinkwater. Door tegen kostprijs te werken, hopen we zelfs inclusief de donatie concurrerend te zijn terwijl we veel meer waarde toevoegen dan andere aanbieders.
Waarom moet ik minimaal 3 jaar doneren als ik de waterkoeler wil kopen in plaats van huren?
Dat doen we omdat de waterkoelers voor ons een middel zijn om donaties te verzamelen voor schoon drinkwater. We verdienen niets aan de verkoop van de koeler want die bieden we tegen kostprijs aan. Om toch onze missie te bereiken moeten we dus zeker zijn van genoeg donaties per waterkoeler.
Kan ik ook doneren als ik een waterkoeler van een andere aanbieder gebruik?
Ja dat kan zeker! Je ontvangt dan van ons geen waterkoeler maar wel een communicatiepakket en desgewenst ook glaswerk. Je mag jezelf ook ambassadeur van Made Blue noemen en over ons vertellen.