This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Brew Monkey

Brew Monkey
Made Blue

Brew Monkey is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Elk bierbrouwpakket zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

500

Liter water per bierbrouwpakket

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Brew Monkey is ambassadeur sinds 2021

Over Brew Monkey

Brew Monkey werd in 2018 opgericht en is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Het bedrijf maakt brouwen toegankelijk voor iedereen en draagt waar mogelijk haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Zo worden de pakketten hoofdzakelijk ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elk verkocht bierbrouwpakket zorgt bovendien voor 500 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Zonder schoon water geen lekker bier. In Nederland hoeven we niet stil te staan bij de luxe van drinkwater, maar dat is niet overal zo. Toen we ons verdiepten in de cijfers schrokken we zo enorm, dat we wisten dat we hier iets aan moesten veranderen.

Sander de Jong, Eigenaar

In beeld

Brew Monkey lanceert in het kader van Dry January een actie: No Dry January. Speciaal in deze maand zorgt elke bierbrouwpakket voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater. 5 liter zelf gemaakt bier zorgt dus voor 5000 liter water in onze projecten.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Tennant Company

De schrobzuigmachines van Tennant besparen veel water dat via Made Blue wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Sparcio

Sparcio ontwikkelt innovatieve, waterbesparende oplossingen voor bestaande systemen bij bedrijven en particulieren en doneert schoon drinkwater voor elke online bestelling.

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer

Leandrop Clothing

Leandrop Clothing maakt duurzame kleding van bamboe en hennep. Het waterverbruik dat daar bij komt kijken wordt in diezelfde hoeveelheid gedoneerd aan de waterprojecten van Made Blue.

Lees meer