This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Brew Monkey

Brew Monkey
Made Blue

Brew Monkey is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Elk bierbrouwpakket zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

500

Liter water per bierbrouwpakket

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Brew Monkey is ambassadeur sinds 2021

Over Brew Monkey

Brew Monkey werd in 2018 opgericht en is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Het bedrijf maakt brouwen toegankelijk voor iedereen en draagt waar mogelijk haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Zo worden de pakketten hoofdzakelijk ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elk verkocht bierbrouwpakket zorgt bovendien voor 500 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Zonder schoon water geen lekker bier. In Nederland hoeven we niet stil te staan bij de luxe van drinkwater, maar dat is niet overal zo. Toen we ons verdiepten in de cijfers schrokken we zo enorm, dat we wisten dat we hier iets aan moesten veranderen.

Sander de Jong, Eigenaar

In beeld

Brew Monkey lanceert in het kader van Dry January een actie: No Dry January. Speciaal in deze maand zorgt elke bierbrouwpakket voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater. 5 liter zelf gemaakt bier zorgt dus voor 5000 liter water in onze projecten.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Chespack Hygiene

Chespack Hygiene is een van de grootste distributeurs van schoonmaak- en hygiƫneproducten in het VK en doneert schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Ambius

Ambius verzorgt interieurbeplanting en verticale tuinen. Het water hiervoor spiegelen ze met evenveel schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Koffiepartners

Met haar eigen prestigieuze merk espressobonen – Cento% – steunt Koffiepartners Made Blue met 1000 liter water per verkochte doos.

Lees meer

Candles4planet

Candles4Planet maakt stijlvolle kaarsen met diverse geuren en helemaal van natuurlijke materialen. Elke kaars uit de people collection zorgt bovendien voor 3300 liter schoon drinkwater.

Lees meer