This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Whello

Whello Made blue

Whello is een online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met bewezen succesformules als sterke merkverhalen, gelikte websites, video’s en overtuigende marketingcampagnes laten zij mooie merken groeien. Whello zet graag haar beste beentje vooruit op gebied van duurzaamheid, en in die hoedanigheid doneren zij jaarlijks duizend maal het aantal liters water dat bij hen op kantoor wordt getapt aan Made Blue.

4.800.000

Liter per jaar – duizendmaal het op het kantoor van Whello getapte water.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2024

Whello is ambassadeur sinds 2024

Green Wave

Whello probeert met alles wat zij doen een positieve bijdrage te leveren aan onze wereld. Dat betekent dat zij graag werk doen voor klanten met dezelfde visie als zij. Daar stopt hun toewijding echter niet. Whello is zich bewust van hun bijdrage aan SDG’s en heeft dit zelfs concreet berekend: de impactwaarde in vergelijking tot Whello’s omzet is 6%. In Jip & Janneke taal betekent dat Whello zo’n 150.000 euro aan maatschappeijke impact per jaar genereert.

Dit doet Whello onder andere door duurzame koffie te schenken, hun pensioenen te beleggen in groene organisaties, en teamuitjes te organiseren met een duurzame insteek, zoals plastic uit de Amsterdamse grachten vissen.

Schoon water vormt niet alleen de basis van gezondheid, het is ook het fundament van ontwikkeling en groei. Door toegang tot zuiver water bieden we iedereen de kans om te bloeien, zowel persoonlijk als in de gemeenschap.

Jerichio Valentijn, Whello

Beste beentje voor

Whello schenkt tevens het water op hun kantoor uit Made Blue kannen, en doneert hiervoor jaarlijks aan onze missie. Daarbovenop hebben zij een team-sponsorloop georganiseerd, wat 6.655.000 liter heeft opgeleverd – gelijk aan toegang tot schoon drinkwater voor minstens 91 mensen. Er valt dus niet omheen te draaien. Whello zet graag haar beste beentje vooruit. Daar zijn wij heel blij mee!

Whello x Made Blue

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

i-did

i-did bespaart veel water door te werken met gerecycled textiel en doneert dat bespaarde water aan Made Blue voor elke webshop bestelling.

Lees meer

Noé Adviesbureau

Noé Adviesbureau Installatie Techniek ontwerpt en adviseert technische installaties op het gebied van werktuigbouw en elektrotechniek. Voor ieder genomen watermonster draagt Noé bij aan Made Blue.

Lees meer

Looptas

LoopTas biedt circulaire en herbruikbare boodschappentassen aan om plastic afval te voorkomen. Consumenten kunnen sparen voor beloningen en hebben de keuze om die om te zetten in drinkwater.

Lees meer

Bigger Picture Clothing

Bigger Picture Clothing is een verantwoord kledinglabel dat rekening houdt met de hele keten en daarbij 1000 liter water per item doneert.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers