This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Whello

Whello

Whello is een online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met bewezen succesformules als sterke merkverhalen, gelikte websites, video’s en overtuigende marketingcampagnes laten zij mooie merken groeien. Whello zet graag haar beste beentje vooruit op gebied van duurzaamheid, en in die hoedanigheid doneren zij jaarlijks duizend maal het aantal liters water dat bij hen op kantoor wordt getapt aan Made Blue.

4.800.000

Liter per jaar – duizendmaal het op het kantoor van Whello getapte water.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2024

Whello is ambassadeur sinds 2024

Green Wave

Whello probeert met alles wat zij doen een positieve bijdrage te leveren aan onze wereld. Dat betekent dat zij graag werk doen voor klanten met dezelfde visie als zij. Daar stopt hun toewijding echter niet. Whello is zich bewust van hun bijdrage aan SDG’s en heeft dit zelfs concreet berekend: de impactwaarde in vergelijking tot Whello’s omzet is 6%. In Jip & Janneke taal betekent dat Whello zo’n 150.000 euro aan maatschappeijke impact per jaar genereert.

Dit doet Whello onder andere door duurzame koffie te schenken, hun pensioenen te beleggen in groene organisaties, en teamuitjes te organiseren met een duurzame insteek, zoals plastic uit de Amsterdamse grachten vissen.

Schoon water vormt niet alleen de basis van gezondheid, het is ook het fundament van ontwikkeling en groei. Door toegang tot zuiver water bieden we iedereen de kans om te bloeien, zowel persoonlijk als in de gemeenschap.

Jerichio Valentijn, Whello

Beste beentje voor

Whello schenkt tevens het water op hun kantoor uit Made Blue kannen, en doneert hiervoor jaarlijks aan onze missie. Daarbovenop hebben zij een team-sponsorloop georganiseerd, wat 6.655.000 liter heeft opgeleverd – gelijk aan toegang tot schoon drinkwater voor minstens 91 mensen. Er valt dus niet omheen te draaien. Whello zet graag haar beste beentje vooruit. Daar zijn wij heel blij mee!

Whello x Made Blue

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Gom

Gom bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Jetdrinks

Jetdrinks in een drankengroothandel met innovatieve en verantwoorde drakenconcepten. De biologische limonade siropen zorgen voor 100 liter schoon drinkwater per glas.

Lees meer

SOURCE

Source is leverancier voor verschillende schoonmaak- en hygiene producten in de UK. Ze verkopen onder andere de producten van Soap²O, tevens Made Blue Ambassadeur.

Lees meer

BioLab

BioLab is een onderzoek- en adviesbureau in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en binnenmilieu en vraag klanten te doneren via de webshop.

Lees meer