This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Borg & Overström

Borg & Overström

Borg & Overström staat bekend om haar veelzijdige waterkoelers van hoge kwaliteit. Voor vrijwel iedere locatie heeft B&O een koeler die er goed past. Zij steunen de missie van Made Blue door per drankje getapt uit hun koelers een donatie te doen. Uitgaande van het gemiddelde verbruik, levert dit een bijdrage bijna 20.000 liter per waterkoeler op.

20.000

Liter schoon drinkwater gemiddeld per koeler.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Borg & Overström is ambassadeur sinds 2023

Over Borg & Overström

Borg & Overström staat wereldwijd bekend om prachtige, duurzaame en hoogwaardige drinkwaterdispensers en koelwatersystemen. Dankzij hun opvallende, strakke designs en goed doordachte innovaties hopen ze het drinken van water voor iedereen een prettige ervaring te maken – zonder het gebruik van wegwerpplastic. Daarmee is hun product zowel goed voor de klant, als voor de planeet.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op schoon drinkwater. Als een maatschappelijk verantwoord bedrijf geeft deze samenwerking met Made Blue ons de kans om deze basisbehoefte te realiseren voor degenen die het hard nodig hebben.

Sally Laurie, Marketing manager

Duurzaamheid voorop

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Borg & Overström verweven. Dankzij hun producten wordt er veel wegwerpplastic bespaard. Daarnaast is hun productie zo duurzaam mogelijk ingericht, van het gebruik van duurzaam geproduceerde en recyclebare kartonnen verpakkingen tot een lokaal zero-waste productieproces waarbij geen enkel beetje afval op de stortplaats terecht komt.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Vebego Facility Solutions

Vebego Facility Solutions is een facilitaire dienstverlener binnen de Vebego holding en ondersteunt Made Blue als sinds 2016 door de inzet van haar netwerk en kennis.

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer

Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods is een producent van melkpoeder en levert dat onder meer in Afrika. Het water dat nodig is om er weer melk van de maken, wordt gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

Aquablu

Aquablu plaatst met de Aquablu Refill Points waterkoelers op kantoren en in retail die gekoeld en gemineraliseerd water bieden. Elke getapte liter water zorgt voor evenveel schoon drinkwater in…

Lees meer