This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

Trinity Purchasing

Trinity Purchasing

Trinity Purchasing, onderdeel van Avendra Group, is een internationale inkooporganisatie die horeca-exploitanten helpt de kosten te verlagen, de efficiƫntie te verhogen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Voor elk Trinity-hotel dat zich aansluit bij de Made Blue Foundation doneren zij 1 miljoen liter schoon drinkwater aan Made Blue.

1 miljoen

liter per aangesloten Trinity hotel

AMBASSADEUR

van het programma Een Liter voor Een Liter

2024

Trinity Purchasing is ambassadeur sinds 2024

Duurzaamheid is de kern

Duurzaamheid vormt de kern van alle activiteiten van Trinity Purchasing. Zij werken samen met leveranciers die de beste oplossingen bieden om horecabedrijven te helpen hun ecologische voetafdruk en hun impact op de planeet te verkleinen. Als inkoopbedrijf gespecialiseerd in horeca erkent Trinity het cruciale belang van waterbesparing. Onze inspanningen om hotels en hun gasten te stimuleren minder water te verbruiken past hier goed bij.

We zijn trots op onze samenwerking met Made Blue. Op deze manier kunnen wij gemeenschappen rechtstreeks ondersteunen bij het verkrijgen van toegang tot schoon water. Het is een joint venture die onze toewijding weerspiegelt om echt een verschil te maken.

Dagmar Schoonhoven, Procurement manager, Trinity Purchasing

14 mensen

Onze samenwerking met Trinity Purchasing is een heel mooie. Voor elk Trinity-hotel dat zich aansluit bij de Made Blue Foundation, doneert zij 1.000.000 liter schoon drinkwater aan onze missie. Dat is genoeg om voor minstens 14 mensen toegang tot water te verzekeren. Dat is nog eens impact.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Bottle Up

Bottle Up biedt het perfecte alternatief voor water in PET voor onderweg: een herbruikbare fles, vooraf gevuld, gemaakt van suikerriet en inclusief 50 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Brew Monkey

Brew Monkey is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Elk bierbrouwpakket zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Ambius

Ambius verzorgt interieurbeplanting en verticale tuinen. Het water hiervoor spiegelen ze met evenveel schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Retulp

Retulp is een nieuw Nederlands merk met hippe, herbruikbare producten om plastic te voorkomen. Voor elke verkochte fles of bidon zorgt Retulp voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers