This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vebego

VEBEGO
Made Blue

Vebego, een van de grootste facilitaire dienstverleners, stond in 2014 aan de wieg van Made Blue. Sindsdien biedt Vebego onder meer klanten de optie om waterbesparing om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Dit is de impact van

Vebego

sinds 2017:

12042077 liter

Impact mensen

165

mensen kregen toegang tot water

impact co2

84

ton CO2 bespaard

Impact plastic

120

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

1806

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over VEBEGO

Onze medewerkers verrichten geweldig werk in schoonmaak, zorg, facilitair management en groenvoorziening, met als resultaat nóg beter werk in de wereld van onze klanten. We staan voor betekenisvol werk, dat onze medewerkers helpt een meer betekenisvol leven te leiden. Dat samen noemen we great work.

We dragen met bijna 40.000 collega’s in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland elke dag positief bij aan de samenleving. Vebego’s thuisbasis ligt in Voerendaal, vlakbij de plek waar in 1943 het fundament werd gelegd voor het internationale familiebedrijf dat we vandaag de dag zijn. 

Water betekent heel veel voor ons want het is een van de belangrijkste ingrediënten van onze dienstverlening. Het mooie aan Made Blue is dat zij het realiseren van schoon drinkwater heel tastbaar en transparant maken.

Ton Goedmakers, CEO

In beeld

Machiel van Made Blue reikt een cheque uit aan Vebego naar aanleiding van het bereiken van de mijlpaal van 100.000.000 liter voor alle Vebego-bedrijven samen.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

HMSHost

HMSHost exploiteert ruim 70 restaurants en horecapunten op Schiphol. Het water dat nodig is voor de productie en consumptie van alle dranken aldaar is gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

Plastic Bottle Supplies

Plastic Bottle Supplies ontwikkelde de duurzame waterflessen van Bottle Up gemaakt voor 100% suikerriet en vrij van BPA en doneert net als Bottle Up 100 liter schoon drinkwater per fles.

Lees meer

Arion International

Het product Swash van Arion International zorgt ervoor dat men in de zorg kan wassen zonder water. Het bespaarde water wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers