This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vebego

Vebego
Made Blue

Vebego, een van de grootste facilitaire dienstverleners, stond in 2014 aan de wieg van Made Blue. De diverse dochterbedrijven van Vebego, zoals Hago, Westerveld en Care bieden hun klanten de optie om waterbesparing om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2014

Vebego is ambassadeur sinds 2014

Over Vebego

Familiebedrijf Vebego is sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid tot een krachtig collectief. Ruim 34.000 medewerkers werken in facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in Belgiƫ, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Water betekent heel veel voor ons want het is een van de belangrijkste ingrediƫnten van onze dienstverlening. Het mooie aan Made Blue is dat zij het realiseren van schoon drinkwater heel tastbaar en transparant maken.

Ton Goedmakers, CEO

IN beeld

Vebego realiseerde in totaal al 100.000.000 liter schoon drinkwater via Made Blue. In deze video zie je waarom Vebego heeft gekozen voor Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

HMSHost

HMSHost exploiteert ruim 70 restaurants en horecapunten op Schiphol. Het water dat nodig is voor de productie en consumptie van alle dranken aldaar is gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

Candles4planet

Candles4Planet maakt stijlvolle kaarsen met diverse geuren en helemaal van natuurlijke materialen. Elke kaars uit de people collection zorgt bovendien voor 3300 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

Retulp

Retulp is een nieuw Nederlands merk met hippe, herbruikbare producten om plastic te voorkomen. Voor elke verkochte fles of bidon zorgt Retulp voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater.

Lees meer