This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vebego

Vebego
Made Blue

Vebego, een van de grootste facilitaire dienstverleners, stond in 2014 aan de wieg van Made Blue. De diverse dochterbedrijven van Vebego, zoals Hago, Westerveld en Care bieden hun klanten de optie om waterbesparing om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2014

Vebego is ambassadeur sinds 2014

Over Vebego

Familiebedrijf Vebego is sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid tot een krachtig collectief. Ruim 34.000 medewerkers werken in facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in Belgiƫ, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Water betekent heel veel voor ons want het is een van de belangrijkste ingrediƫnten van onze dienstverlening. Het mooie aan Made Blue is dat zij het realiseren van schoon drinkwater heel tastbaar en transparant maken.

Ton Goedmakers, CEO

IN beeld

Vebego realiseerde in totaal al 100.000.000 liter schoon drinkwater via Made Blue. In deze video zie je waarom Vebego heeft gekozen voor Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Looptas

LoopTas biedt circulaire en herbruikbare boodschappentassen aan om plastic afval te voorkomen. Consumenten kunnen sparen voor beloningen en hebben de keuze om die om te zetten in drinkwater.

Lees meer

Vebego Facility Solutions

Vebego Facility Solutions is een facilitaire dienstverlener binnen de Vebego holding en ondersteunt Made Blue als sinds 2016 door de inzet van haar netwerk en kennis.

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer

BioLab

BioLab is een onderzoek- en adviesbureau in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en binnenmilieu en vraag klanten te doneren via de webshop.

Lees meer