Vebego
Made Blue

Vebego, een van de grootste facilitaire dienstverleners, stond in 2014 aan de wieg van Made Blue. De diverse dochterbedrijven van Vebego, zoals Hago, Westerveld en Care bieden hun klanten de optie om waterbesparing om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2014

Vebego is ambassadeur sinds 2014

Over Vebego

Familiebedrijf Vebego is sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid tot een krachtig collectief. Ruim 34.000 medewerkers werken in facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in Belgiƫ, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Water betekent heel veel voor ons want het is een van de belangrijkste ingrediƫnten van onze dienstverlening. Het mooie aan Made Blue is dat zij het realiseren van schoon drinkwater heel tastbaar en transparant maken.

Ton Goedmakers, CEO

IN beeld

Vebego realiseerde in totaal al 100.000.000 liter schoon drinkwater via Made Blue. In deze video zie je waarom Vebego heeft gekozen voor Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Hago

Hago bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en biedt haar klanten aan om dat te spiegelen met evenveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Bird Brewery

Bird Brewery spiegelt het waterverbruik van haar bierproductie: dat is 4 tot 6 liter per liter bier.

Lees meer

Sparcio

Sparcio ontwikkelt innovatieve, waterbesparende oplossingen voor bestaande systemen bij bedrijven en particulieren en doneert schoon drinkwater voor elke online bestelling.

Lees meer

Schoonmakend Nederland

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer