This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Castalie

CaStalie
Made Blue

Castalie produceert waterkoelers voor de Franse markt. Om klanten bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Dit is de impact van

Logo Castalie

sinds 2019:

484245500 liter

Impact mensen

6634

mensen kregen toegang tot water

impact co2

3390

ton CO2 bespaard

Impact plastic

4842

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

72637

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over Castalie

Castalie produceert stijlvolle waterkoelers voor restaurants en kantoren in de Franse markt. Om klanten extra bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Onze klanten genieten van heerlijk gekoeld water op kantoor of in een restaurant. Dat vinden ze misschien vanzelfsprekend, maar Made Blue laat zien dat dat zeker nog niet overal zo is.

Thibault Lamarque, CEO en oprichter

IN beeld

Castalie reisde mee naar Ethiopië tijdens onze impact reis. Kijk hier naar hun reactie na afloop van de reis.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Conservation Labs

Conservation Labs ontwikkelde een innovatief, waterbesparend product: de H2know. Elke verkochte H2know zorgt voor 1000 gallon drinkwater.

Lees meer

Habitat Solutions

Habitat Solutions steunt Made Blue met een donatie van 18.750 liter per verkochte of verhuurde waterdispenser, en daarnaast een liter voor een liter voor elk verkocht filter.

Lees meer

SOAP2O

SOAP2O is de meest duurzame zeep ter wereld zonder water en zonder afval. Het bespaarde water wordt teruggegeven aan mensen in nood via de Made Blue Foundation.

Lees meer

Mövenpick Hotels

Mövenpick Hotels bespaart veel water op de hotelkamers door slimme technieken. Het bespaarde water wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers