This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Orange Blend

Orange Blend

De koffie van Orange Blend wordt met zorg en aandacht geplukt, gesorteerd en verpakt om geschonken te worden op kantoor. Hun uitgebreide range koffiemachines maakt het nog gemakkelijker om de hele dag door van een lekker kopje koffie te genieten. Voor iedere liter water die door hun koffiemachines wordt uitgegeven, doneert Orange Blend een liter schoon drinkwater aan Made Blue.

2.500

Liter schoon drinkwater gemiddeld per machine per jaar.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Orange Blend is ambassadeur sinds 2023

Over Orange blend

Orange Blend is een totaalleverancier op het gebied van professionele koffievoorzieningen voor de zakelijke markt. Het is hun missie om goede koffie de norm de maken op de Nederlandse werkvloer. Volgens Orange Blend verdient iedereen namelijk een (h)eerlijke kop koffie. Het is niet alleen een bron van energie, maar ook een teken van kwaliteit en aandacht. Het creëert een warme en gastvrije sfeer voor klanten en bezoekers. Maar nog belangrijker; het geeft je collega’s een stimulerende start van de dag en laat ze zien dat ze gewaardeerd worden.

Wij geloven in de toegevoegde waarde van lekkere koffie op het werk. Het bevordert creatieve ideeën, productiviteit en verhoogt het werkgeluk. In vergelijking met schoon drinkwater is koffie natuurlijk een luxeproduct. Daarom zetten wij ons in voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Schoon drinkwater moet over de hele wereld de norm zijn!

Orange Blend

ZORGELOOS genieten van een kopje koffie

Als totaalleverancier voorzien ze tal van bedrijven in Zuid-Nederland van professionele koffiemachines, koffie en alle benodigdheden voor de koffiecorner. Van suikersticks tot soep en van koekjes tot koffiemeubels. De automaten worden preventief onderhouden en ook het voorraadbeheer wordt door Orange Blend gedaan. Dit hoort allemaal bij het ontzorgingsconcept van Orange Blend.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Bottle Up

Bottle Up biedt het perfecte alternatief voor water in PET voor onderweg: een herbruikbare fles, vooraf gevuld, gemaakt van suikerriet en inclusief 50 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Solupak

Solupak is al meer dan 20 jaar voorloper op gebied van wateroplosbare schoonmaakproducten. Solupak steunt Made Blue door 1 liter schoon drinkwater per verkocht sachet soluCLEAN te doneren. Dit zal…

Lees meer

i-did

i-did bespaart veel water door te werken met gerecycled textiel en doneert dat bespaarde water aan Made Blue voor elke webshop bestelling.

Lees meer

Chespack Hygiene

Chespack Hygiene is een van de grootste distributeurs van schoonmaak- en hygiëneproducten in het VK en doneert schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer