This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Orange Blend

Orange Blend

De koffie van Orange Blend wordt met zorg en aandacht geplukt, gesorteerd en verpakt om geschonken te worden op kantoor. Hun uitgebreide range koffiemachines maakt het nog gemakkelijker om de hele dag door van een lekker kopje koffie te genieten. Voor iedere liter water die door hun koffiemachines wordt uitgegeven, doneert Orange Blend een liter schoon drinkwater aan Made Blue.

2.500

Liter schoon drinkwater gemiddeld per machine per jaar.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Orange Blend is ambassadeur sinds 2023

Over Orange blend

Orange Blend is een totaalleverancier op het gebied van professionele koffievoorzieningen voor de zakelijke markt. Het is hun missie om goede koffie de norm de maken op de Nederlandse werkvloer. Volgens Orange Blend verdient iedereen namelijk een (h)eerlijke kop koffie. Het is niet alleen een bron van energie, maar ook een teken van kwaliteit en aandacht. Het creëert een warme en gastvrije sfeer voor klanten en bezoekers. Maar nog belangrijker; het geeft je collega’s een stimulerende start van de dag en laat ze zien dat ze gewaardeerd worden.

Wij geloven in de toegevoegde waarde van lekkere koffie op het werk. Het bevordert creatieve ideeën, productiviteit en verhoogt het werkgeluk. In vergelijking met schoon drinkwater is koffie natuurlijk een luxeproduct. Daarom zetten wij ons in voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Schoon drinkwater moet over de hele wereld de norm zijn!

Orange Blend

ZORGELOOS genieten van een kopje koffie

Als totaalleverancier voorzien ze tal van bedrijven in Zuid-Nederland van professionele koffiemachines, koffie en alle benodigdheden voor de koffiecorner. Van suikersticks tot soep en van koekjes tot koffiemeubels. De automaten worden preventief onderhouden en ook het voorraadbeheer wordt door Orange Blend gedaan. Dit hoort allemaal bij het ontzorgingsconcept van Orange Blend.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Vebego Facility Solutions

Vebego Facility Solutions is een facilitaire dienstverlener binnen de Vebego holding en ondersteunt Made Blue als sinds 2016 door de inzet van haar netwerk en kennis.

Lees meer

Mövenpick Hotels

Mövenpick Hotels bespaart veel water op de hotelkamers door slimme technieken. Het bespaarde water wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

IBN Facilitair

Facilitair dienstverlening IBN Facilitair koos ervoor om de watervoetadruk van haar gebouwen te spiegelen met liters schoon drinkwater.

Lees meer

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan veel langer mee dan gewone katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaart is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees meer