This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

CWS Hygiëne Nederland

CWS
Made Blue

CWS is expert op het gebied van hygiëne en vindt dat schoon water voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom wordt voor elke geplaatste sensorkraan 10.000 liter schoon water gedoneerd. Een sensorkraan bespaart gemiddeld 70% water en is veel hygiënischer dan regulieren kranen, omdat de gebruiker geen kraanknop hoeft aan te raken.

Dit is de impact van

Logo CWS Nederland

sinds 2023:

2880000 liter

Impact mensen

39

mensen kregen toegang tot water

impact co2

20

ton CO2 bespaard

Impact plastic

29

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

432

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over CWS

Van kleine toiletruimtes tot grote sanitaire faciliteiten, CWS levert haar klanten alles op het gebied van hand- en toilethygiëne. 

Denk hierbij aan sanitaire voorzieningen zoals zeepdispensers en handdoekautomaten. CWS maakt de service compleet met vakkundige montage en levering van verbruiksartikelen zoals toiletpapier en zeep.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot schoon water en een goede hygiëne. Daarom schenken we voor elke verhuurde sensorkraan 10.000 liter schoon water aan ontwikkelingslanden. Per kraan krijgen 10 kinderen gedurende een heel jaar toegang tot schoon water op school.

Harri Smit, Regional Managing Director Nederland & Zweden

IN beeld

CWS geeft in deze film mooi weer welke andere duurzame maatregelen al doorgevoerd zijn.

Je kan meer lezen over onze samenwerking in dit artikel op hun website.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Fokker Terminal

Evenementenlocatie de Fokker Terminal spiegelt al het water dat in het gebouw gebruikt wordt voor toiletten, keukens, tuin en schoonmaak.

Lees meer

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland is de brancheorganisatie van de schoonmaaksector in Nederland en roept haar leden op om net als zij ook ambassadeur te worden van schoon drinkwater voor iedereen.

Lees meer

HMSHost

HMSHost exploiteert ruim 70 restaurants en horecapunten op Schiphol. Het water dat nodig is voor de productie en consumptie van alle dranken aldaar is gespiegeld via Made Blue.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers