This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

CWS Hygiëne Nederland

CWS
Made Blue

CWS is expert op het gebied van hygiëne en vindt dat schoon water voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom wordt voor elke geplaatste sensorkraan 10.000 liter schoon water gedoneerd. Een sensorkraan bespaart gemiddeld 70% water en is veel hygiënischer dan regulieren kranen, omdat de gebruiker geen kraanknop hoeft aan te raken.

10000

Liter water per geplaatste sensorkraan

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2019

CWS is ambassadeur sinds 2019

Over CWS

Van kleine toiletruimtes tot grote sanitaire faciliteiten, CWS levert haar klanten alles op het gebied van hand- en toilethygiëne. 

Denk hierbij aan sanitaire voorzieningen zoals zeepdispensers en handdoekautomaten. CWS maakt de service compleet met vakkundige montage en levering van verbruiksartikelen zoals toiletpapier en zeep.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot schoon water en een goede hygiëne. Daarom schenken we voor elke verhuurde sensorkraan 10.000 liter schoon water aan ontwikkelingslanden. Per kraan krijgen 10 kinderen gedurende een heel jaar toegang tot schoon water op school.

Harri Smit, Regional Managing Director Nederland & Zweden

IN beeld

CWS geeft in deze film mooi weer welke andere duurzame maatregelen al doorgevoerd zijn.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

MAAS

Elke consumptie uit een drankenautomaat van MAAS zorgt voor evenveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

O2Life

O2Life is een superfrisse dorstlesser met extra zuurstof. Elke fles zorgt voor 5 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Value Masters

Value Masters ontwikkelen integraties en maatwerk applicaties die gemakkelijk en mooi in gebruik zijn. Elke nieuwe opdracht zorgt voor een bijdrage aan schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Tennant Company

De schrobzuigmachines van Tennant besparen veel water dat via Made Blue wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer