This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Dutch Clear

Dutch Clear

Dutch Clear ontwikkelt, produceert en verkoopt een geavanceerde verbeterde waterontharder magneet, ontworpen om je water zachter te maken. Zonder toevoeging van chemische middelen, en zonder stroomverbruik. Deze verandert jouw drinkwater meteen op een milieuvriendelijke manier. Per verkochte waterontharder doneert Dutch Clear 10,000 liter aan Made Blue.

10.000

Liter voor elke verkochte Dutch Clear waterontharder

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Dutch Clear is ambassadeur sinds 2023

Dutch Clear logo
Dutch Clear

Het lekkerste water

De Dutch Clear waterontharder magneet maakt gebruik van een specifiek magnetisch veld met de juiste sterkte om magnesiummoleculen in het water te beïnvloeden. Het is gemakkelijk in gebruik en vergt geen ingewikkelde aansluiting of gevaarlijke chemicaliën. Water uit je eigen kraan zal lekkerder smaken, en beter zijn voor je haar en huid.

Schoonmaken wordt ook milieuvriendelijker bij gebruik van de Dutch Clear, aangezien er minder heftige schoonmaakmiddelen nodig zijn voor hetzelfde resultaat. Hier biedt de eigenaar en aanbieder van de DUTCH CLEAR, William Goossens nog meer tips voor. Bij aankoop van zijn waterontharder krijg je gratis een e-book vol milieuvriendelijke schoonmaaktips cadeau.

Dankzij de samenwerking met Made Blue kunnen we samen échte verandering brengen in gebieden waar mensen worstelen met toegang tot schoon water.

William Goossens, Dutch Clear

Direct resultaat

Water dat veel kalk bevat, wordt ook wel hard water genoemd. Kalk blijft ‘hangen’ op oppervlaktes en apparaten die water gebruiken, zoals je waterkoker. Dit kan voor verstoppingen en beschadigingen zorgen. Wanneer je de Dutch Clear op jouw waterleiding monteert, kan je ook meteen resultaat verwachten in de zachtheid van het water. Hierdoor raakt je apparatuur minder snel beschadigd, gaat het langer mee, en verbruikt het minder elektriciteit.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Blankers schoon

Schoonmaakbedrijf Blankers Schoon bespaart veel water door innovatieve schoonmaak technieken en zet dat om in schoon drinkwater.

Lees meer

HMSHost

HMSHost exploiteert ruim 70 restaurants en horecapunten op Schiphol. Het water dat nodig is voor de productie en consumptie van alle dranken aldaar is gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

Arion International

Het product Swash van Arion International zorgt ervoor dat men in de zorg kan wassen zonder water. Het bespaarde water wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

FoOom

FoOom is een modulair opgebouwde dispenser. De vullingen worden lokaal gevuld en dat bespaart veel water. Dat water wordt gedoneerd via Made Blue.

Lees meer