This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Novon Schoonmaak

Novon bespaart op chemie met innovatieve schoonmaaktechnieken. Het equivalent van deze besparing in liters zet Novon, via Made Blue, ook nog eens om in schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Besparing chemie

Wordt omgezet naar schoon drinkwater

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Novon is ambassadeur sinds 2022

OVER Novon

Schoonmaken, dat kan toch iedereen? Dat klopt. Professioneel schoonmaken is echter een vak. Novon helpt graag met iedere schoonmaakvraag.

Daarbij gebruikt Novon diverse innovatieve schoonmaak technieken die tijd, water en chemische middelen besparen.

De besparing in chemie zetten ze via Made Blue om in schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Wij willen de aarde beter achterlaten voor de volgende generaties. Door de samenwerking met Made Blue kunnen wij deze gedachte nog meer onder de aandacht brengen bij onze klanten. Samen met Made Blue zetten wij besparing bij onze klanten om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

In beeld

Sinds de start in 1993 focust Novon al op de duurzame P’s: People, Planet, Partnerships en Profit. 

Het partnership van Made Blue is onderdeel van dit duurzaamheidsbeleid, dat verder bestaat uit een ISO 14001 certificering en nog veel meer.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kyso Socks

Kyso Socks maakt vrolijke, opvallende sokken zonder schadelijke stoffen en met een bijdrage aan de maatschappij. Elke verkochte sok zorgt ook voor 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Bevallingsbaden

Bij ieder verkocht of verhuurd bevallingsbad doneert Bevallingsbaden 650 liter water aan Made Blue, evenveel als wordt gebruikt bij een bevalling dus.

Lees meer

Westerveld

Schoonmaakbedrijf Westerveld biedt haar klanten de optie om bespaard water om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Sparcio

Sparcio ontwikkelt innovatieve, waterbesparende oplossingen voor bestaande systemen bij bedrijven en particulieren en doneert schoon drinkwater voor elke online bestelling.

Lees meer