Novon Schoonmaak

Novon bespaart op chemie met innovatieve schoonmaaktechnieken. Het equivalent van deze besparing in liters zet Novon, via Made Blue, ook nog eens om in schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Besparing chemie

Wordt omgezet naar schoon drinkwater

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Novon is ambassadeur sinds 2022

OVER Novon

Schoonmaken, dat kan toch iedereen? Dat klopt. Professioneel schoonmaken is echter een vak. Novon helpt graag met iedere schoonmaakvraag.

Daarbij gebruikt Novon diverse innovatieve schoonmaak technieken die tijd, water en chemische middelen besparen.

De besparing in chemie zetten ze via Made Blue om in schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Wij willen de aarde beter achterlaten voor de volgende generaties. Door de samenwerking met Made Blue kunnen wij deze gedachte nog meer onder de aandacht brengen bij onze klanten. Samen met Made Blue zetten wij besparing bij onze klanten om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

In beeld

Sinds de start in 1993 focust Novon al op de duurzame P’s: People, Planet, Partnerships en Profit. 

Het partnership van Made Blue is onderdeel van dit duurzaamheidsbeleid, dat verder bestaat uit een ISO 14001 certificering en nog veel meer.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

The Good Wine

Van de maker van The Good Roll: (h)eerlijke wijn met geweldige looks. Je zou bijna vergeten dat het hier gaat om biologische en vegan wijn met heel veel positieve impact: 1000 keer zoveel schoon…

Lees meer

Stoffels Bleijenberg

Schoonmaakbedrijf Stoffels Bleijenberg biedt klanten de optie om water dat is bespaard om te zetten in schoon drinkwater in via Made Blue.

Lees meer

Conservation Labs

Conservation Labs ontwikkelde een innovatief, waterbesparend product: de H2know. Elke verkochte H2know zorgt voor 1000 gallon drinkwater.

Lees meer

Kinran

Omgevingsexperts van Kinran zorgen met elk gewerkt uur voor 300 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer