This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Flask

Flask

Flask zet zich in voor het verminderen van de plastic afvalberg met de verkoop van duurzame mokken, bekers en thermosflessen aan de B2B markt. Flask steunt Made Blue sinds 2023 en zal in dit eerste jaar minimaal 500.000 liter doneren.

1.000

keer de inhoud van verkochte waterflessen, voor bestellingen van ten minste 250 stuks.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Flask is ambassadeur sinds 2023

Over FlasK

Als het aan Flask ligt, zijn wegwerpverpakkingen zo snel mogelijk verleden tijd. De toekomst is herbruikbaar! Bij hen ben je aan het juiste adres voor herbruikbare flessen, bekers en mokken in alle vormen en maten. Het ontwikkelen en vinden van innovatieve herbruikbare producten is de drijfveer van Flask. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn en vooral een lange levensduur hebben. 

Daarnaast steunt Flask diverse stichtingen in hun strijd de planeet te behouden. Als ambassadeur van Made Blue doneert Flask per bestelling van ten minste 250 producten 1.000 keer de inhoud van de verkochte flessen. Dus, even rekenen: bij een bestelling van 250 flessen van 500ml, doneert Flash 125.000 liter aan de projecten van Made Blue.

“We zochten naar een goed doel dat heel duurzaam en transparant ontwikkelingslanden helpt bij het tegengaan van wegwerp waterflessen. Daarbij zijn we bij Made Blue uitgekomen, omdat heel duidelijk is wat er met je donatie gebeurt. Wij kunnen nu precies aan onze klanten tonen hoeveel liter water is gedoneerd en hoeveel afval er is bespaard. “

Carmen Gabriël, Flask

Duurzaam personaliseren

Flask biedt de mogelijkheid om producten naar wens te laten personaliseren. Door het gebruik van inktloze technieken of het hergebruiken van inkt is het drukproces bij Flask zo duurzaam mogelijk. Daarom is een herbruikbaar Flask product een mooi relatiegeschenk dat meteen maatschappelijke betrokkenheid uitstraalt.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Jetdrinks

Jetdrinks in een drankengroothandel met innovatieve en verantwoorde drakenconcepten. De biologische limonade siropen zorgen voor 100 liter schoon drinkwater per glas.

Lees meer

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan veel langer mee dan gewone katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaart is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees meer

ClearCircle

ClearCircle levert professionele schoonmaakmiddelen. Met hun bag-in-box oplossing zorgen ze voor een gesloten verpakkingsstroom en voor 500 liter water per box.

Lees meer

IZY Bottles

IZY Bottles levert opvallende thermosflessen die je ook kunt laten bedrukken of graveren. Elke verkochte fles zorgt voor 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer