This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Schoonmakend Nederland

SChoonmakend Nederland
Made Blue

Schoonmakend Nederland is de brancheorganisatie van de schoonmaaksector in Nederland en roept haar leden op om net als zij ook ambassadeur te worden van schoon drinkwater voor iedereen!

1.208.967

Liter al gedoneerd

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Schoonmakend Nederland is ambassadeur sinds 2021

Waarom is gebrek aan schoon drinkwater een probleem

Over Made Blue

Made Blue heeft een missie: schoon drinkwater voor iedereen. Dat is hard nodig want nog altijd hebben 785.000.000 geen toegang tot schoon drinkwater.

Als ondernemende stichting bieden we bedrijven de kans om bij te dragen aan onze missie op een manier die werkt voor alle partijen. Bijvoorbeeld in ons programma Een liter voor een liter, met waterkoelers voor in de horeca en voor op kantoor en met duurzame waterflessen.

OVER DEZE SAMENWERKING

Tijdens een uitzending van Captains of Cleaning over duurzaamheid besloten Schoonmakend Nederland en Made Blue de handen ineen te slaan voor nog meer impact. Dit door de leden van schoonmakend Nederland op te roepen om ook bij te dragen.

Daarnaast doet ook Schoonmakend Nederland zelf een grote bijdrage: voor elk lid ondersteunt Schoonmakend Nederland iemand die schoon drinkwater nodig heeft. Dit komt neer op ongeveer 230 mensen die zij gaan ondersteunen.

De schoonmaaksector is een maatschappelijke sector. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Als brancheorganisatie moeten wij hierin het goede voorbeeld geven. Daarom steunen wij Made Blue; hier water besparen, zodat er schoon drinkwater komt daar waar er grote behoefte aan is.

Piet Adema, voorzitter Schoonmakend Nederland tijdens Captains of Cleaning

DOE OOK MEE

Draag ook bij aan schoon drinkwater voor iedereen.
Dat kan eenmalig, structureel of zelfs als ambassadeur!

Eenmalig doneren

Doneer eenmalig en kies zelf hoeveel. Met elke 30 cent maak je maar liefst 1.000 liter schoon drinkwater beschikbaar.

Doneren via een factuur

Wil je liever een donatieverzoek (factuur) ontvangen waarmee je tevens je donatie kunt aftrekken van het bedrijfsresultaat? Of wil je structureel doneren? Vul dan het formulier in achter deze knop.

Doe MEE MET
EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!
Vanaf een donatie van 1.000.000 liter per jaar ben je ambassadeur van Made Blue.

Deze leden van Schoonmakend Nederland doen bijvoorbeeld al mee:

CSS-schoonmaak

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services biedt klanten al sinds 2014 de optie om water dat is bespaard om te zetten in schoon drinkwater in via Made Blue.

Lees meer

Gom

Gom bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Blankers schoon

Schoonmaakbedrijf Blankers Schoon bespaart veel water door innovatieve schoonmaak technieken en zet dat om in schoon drinkwater.

Lees meer

ANDERS bijdragen?

waterflessen

Geef je klanten of je medewerkers een van onze duurzame, herbruikbare flessen met unieke opdruk. Dan maak je niet alleen indruk maar ook veel impact!

Waterkoelers

Ga voor gekoeld en bruisend water in je restaurant, hotel of kantoor met een van onze waterkoelers. Zo zorg je voor 1000 keer zoveel drinkwater en blije gasten en medewerkers.