This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Schoonmakend Nederland

SChoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland is de brancheorganisatie van de schoonmaaksector in Nederland en roept haar leden op om net als zij ook ambassadeur te worden van schoon drinkwater voor iedereen.

1.208.967

Liter al gedoneerd

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Schoonmakend Nederland is ambassadeur sinds 2021

OVER DEZE SAMENWERKING

Tijdens een uitzending van Captains of Cleaning over duurzaamheid besloten Schoonmakend Nederland en Made Blue de handen ineen te slaan voor nog meer impact. Dit door de leden van schoonmakend Nederland op te roepen om ook bij te dragen.

Daarnaast doet ook Schoonmakend Nederland zelf een grote bijdrage: voor elk lid ondersteunt Schoonmakend Nederland iemand die schoon drinkwater nodig heeft. Dit komt neer op ongeveer 230 mensen die zij gaan ondersteunen.

De schoonmaaksector is een maatschappelijke sector. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Als brancheorganisatie moeten wij hierin het goede voorbeeld geven. Daarom steunen wij Made Blue; hier water besparen, zodat er schoon drinkwater komt daar waar er grote behoefte aan is.

Piet Adema, voorzitter Schoonmakend Nederland tijdens Captains of Cleaning

Waarom is gebrek aan schoon drinkwater een probleem

Over Made Blue

Made Blue heeft een missie: schoon drinkwater voor iedereen. Dat is hard nodig want nog altijd hebben 785.000.000 geen toegang tot schoon drinkwater.

Als ondernemende stichting bieden we bedrijven de kans om bij te dragen aan onze missie op een manier die werkt voor alle partijen. Bijvoorbeeld in ons programma Een liter voor een liter, met waterkoelers voor in de horeca en voor op kantoor en met duurzame waterflessen.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Delicious Ideas

Delicious Ideas is al dertig jaar dé leverancier in de UK voor allerhande smakelijke snacks. Zij zullen per verkochte Bottle Up waterfles 100 liter aan onze missie te doneren. Dit zal naar…

Lees meer

Niebla

Elke verkochte waterbesparende doch weldadige douchekop van Niebla zorgt voor 5000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Koffiepartners

Met haar eigen prestigieuze merk espressobonen – Cento% – steunt Koffiepartners Made Blue met 1000 liter water per verkochte doos.

Lees meer

ECS Global

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

Lees meer