This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Dokter Schoonmaakorganisatie

Dokter Schoonmaakorganisatie

Dokter Schoonmaakorganisatie is een familiebedrijf dat sinds 1966 al schoonmaakdiensten levert in de regio Noord-Nederland. Het water dat zij besparen tijdens hun werkzaamheden spiegelen zij als donatie aan Made Blue Foundation.

10.000

Liter water per glasbewassing gedoneerd

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2024

Dokter Schoonmaakorganisatie is ambassadeur sinds 2024

Logo Dokter Schoonmaakorganisatie

Schoon, functioneel, prettig

Werkruimtes, publieksruimtes en woonruimtes; ze moeten schoon, functioneel en prettig zijn om te gebruiken. Sinds 1966 verzorgt Dokter Schoonmaakorganisatie iedere vorm van schoonmaken voor vele honderden zakelijke en particuliere klanten, in Noord-Nederland en daarbuiten, met meer dan 1000 goed opgeleide, vakbekwame en enthousiaste medewerkers. De missie van Dokter Schoonmaakorganisatie is om samen met klanten en partners bij te dragen aan een betere en schonere leefomgeving waarbij aandacht, betrouwbaarheid, respect, toegankelijkheid, continuïteit en resultaatgerichtheid een belangrijke rol spelen.

Als familiebedrijf willen we onze wereld zo goed mogelijk en, waar mogelijk, zelfs beter doorgeven aan de volgende generatie. Voor ons is dat binnen ons familiebedrijf straks de vierde generatie. Bewustwording en gedragsverandering op het gebied van watergebruik helpen ons hierbij. Wij zijn daarom trotse ambassadeur geworden van Made Blue en zetten onze waterbesparing om in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Dokter Schoonmaakorganisatie

10.000 liter water besparen

Dokter Schoonmaakorganisatie is zich bewust van haar verbruik van water tijdens hun werkzaamheden, en doet een poging dit te verminderen door bijv. water te hergebruiken bij het glazenwassen. De hoeveelheid water die bij iedere glasbewassingklus kan worden bespaard, kan oplopen tot wel 10.000 liter. Dokter Schoonmaakorganisatie spiegelt deze besparing met een donatie aan de Made Blue Foundation. Deze bijdrage zorgt er voor dat op jaarbasis tot wel 14 mensen 10 jaar lang van schoon drinkwater kunnen worden voorzien.

Dokter Schoonmaak - glasbewassing

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Value Masters

Value Masters ontwikkelen integraties en maatwerk applicaties die gemakkelijk en mooi in gebruik zijn. Elke nieuwe opdracht zorgt voor een bijdrage aan schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

IMPACT Aero

IMPACT Aero biedt (semi)drywash reiniging van kleine en grote vliegtuigen. De door IMPACT Aero’s gehanteerde techniek bespaart heel veel water en dat water investeert IMPACT Aero via Made Blue in…

Lees meer

Delicious Ideas

Delicious Ideas is al dertig jaar dé leverancier in de UK voor allerhande smakelijke snacks. Zij zullen per verkochte Bottle Up waterfles 100 liter aan onze missie te doneren. Dit zal naar…

Lees meer

Noé Adviesbureau

Noé Adviesbureau Installatie Techniek ontwerpt en adviseert technische installaties op het gebied van werktuigbouw en elektrotechniek. Voor ieder genomen watermonster draagt Noé bij aan Made Blue.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers