This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Bigger Picture Clothing

Bigger Picture Clothing is een verantwoord kledinglabel dat rekening houdt met de hele keten en daarbij 1000 liter schoon drinkwater per item doneert via Made Blue.

1000

Liter water per verkocht item

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Bigger Picture Clothing is ambassadeur sinds 2021

Over Bigger Picture

De kledingindustrie heeft nog altijd een enorme impact op het milieu maar ook op veel mensen. Bigger Picture Clothing wil het helemaal anders doen: kleding met een positieve impact.

Dat betekent dat elk verkocht item zorgt voor 1000 liter schoon drinkwater in Tanzania of Ethiopië. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van biologisch katoen en er wordt niets weggegooid aan het einde van het seizoen.

We are more than just a clothing brand. We represent a movement with which we want to positively impact the planet and all of its inhabitants. Together anything is possible, let’s be positive and see the Bigger Picture! 

Freek van Litsenburg, oprichter

In beeld

In een tussenjaar wist student Freek van Litsenburg een kledinglabel uit de grond te stampen waarbij hij ook nog eens 1000 liter water per verkocht kledingstuk doneert. Freek won onder meer de Tilburg University Challenge en dat bleef niet onopgemerkt bij de pers.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Vebego Facility Solutions

Vebego Facility Solutions is een facilitaire dienstverlener binnen de Vebego holding en ondersteunt Made Blue als sinds 2016 door de inzet van haar netwerk en kennis.

Lees meer

Bevallingsbaden

Bij ieder verkocht of verhuurd bevallingsbad doneert Bevallingsbaden 650 liter water aan Made Blue, evenveel als wordt gebruikt bij een bevalling dus.

Lees meer

Kyso Socks

Kyso Socks maakt vrolijke, opvallende sokken zonder schadelijke stoffen en met een bijdrage aan de maatschappij. Elke verkochte sok zorgt ook voor 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Bird Brewery

Bird Brewery spiegelt het waterverbruik van haar bierproductie: dat is 4 tot 6 liter per liter bier.

Lees meer