This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Delicious Ideas

Delicious Ideas

Delicious Ideas Food Group is een familiebedrijf in Petersborough, Verenigd Koninkrijk. Zij zijn al dertig jaar dé leverancier in de UK voor allerhande smakelijke snacks geschikt voor retailers, onafhankelijke bedrijven, en enthousiaste foodies. Zij zullen de donatie van mede-ambassadeur Bottle Up verdubbelen door per verkochte Bottle Up waterfles 100 liter aan onze missie te doneren. Dit zal naar verwachting een donatie van 300.000 euro per jaar opleveren om te investeren in ontwikkelingslanden. 

Dit is de impact van

Delicious Ideas logo

sinds 2022:

1777000 liter

Impact mensen

24

mensen kregen toegang tot water

impact co2

12

ton CO2 bespaard

Impact plastic

18

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

267

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over Delicious Ideas

Delicious Ideas is een groothandel die specialiseert in heerlijke snacks. Ze werken nauw samen met spelers in de FMCG branche om continue nieuwe en innovatieve producten in vele heerlijke smaken aan te kunnen bieden. Met hen als partner heb je altijd iets lekkers op voorraad, waar je klant ook naar op zoek is: iets nieuws en avontuurlijks, iets klassieks en bekends, iets gezonds of iets eco-vriendelijks – Delicious Ideas heeft het allemaal in huis.

We zijn een bedrijf met focus op duurzaamheid. Made Blue’s belangrijke missie om schoon water beschikbaar te maken voor iedereen past goed bij ons. Daarom verdubbelen wij de donatie van Bottle Up bij iedere verkochte waterfles.

John Paul Rodgers, Brand & Sustainability Executive

Duurzaamheid voorop

Delicious Ideas steunt met trots een brede selectie aan duurzame en milieubewuste merken, zoals mede-Made Blue ambassadeur Bottle Up. Op deze manier hopen ze niet alleen de gemeenschap dicht in de buurt steunen, maar ook verderop in de wereld een verschil maken. We zijn erg blij dat Delicious Ideas ons heeft gekozen om deze ambitie waar te maken.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

i-team Global

De wendbare schrobzuigmachine i-mop van i-team Global bespaart veel water. Het water dat toch nog nodig is, wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

CSS-schoonmaak

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

ECS Global

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers