This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Delicious Ideas

Delicious Ideas

Delicious Ideas Food Group is een familiebedrijf in Petersborough, Verenigd Koninkrijk. Zij zijn al dertig jaar dé leverancier in de UK voor allerhande smakelijke snacks geschikt voor retailers, onafhankelijke bedrijven, en enthousiaste foodies. Zij zullen de donatie van mede-ambassadeur Bottle Up verdubbelen door per verkochte Bottle Up waterfles 100 liter aan onze missie te doneren. Dit zal naar verwachting een donatie van 300.000 euro per jaar opleveren om te investeren in ontwikkelingslanden. 

100

Liter schoon drinkwater per verkochte Bottle Up fles

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Delicious Ideas is ambassadeur sinds 2023

Over Delicious Ideas

Delicious Ideas is een groothandel die specialiseert in heerlijke snacks. Ze werken nauw samen met spelers in de FMCG branche om continue nieuwe en innovatieve producten in vele heerlijke smaken aan te kunnen bieden. Met hen als partner heb je altijd iets lekkers op voorraad, waar je klant ook naar op zoek is: iets nieuws en avontuurlijks, iets klassieks en bekends, iets gezonds of iets eco-vriendelijks – Delicious Ideas heeft het allemaal in huis.

We zijn een bedrijf met focus op duurzaamheid. Made Blue’s belangrijke missie om schoon water beschikbaar te maken voor iedereen past goed bij ons. Daarom verdubbelen wij de donatie van Bottle Up bij iedere verkochte waterfles.

John Paul Rodgers, Brand & Sustainability Executive

Duurzaamheid voorop

Delicious Ideas steunt met trots een brede selectie aan duurzame en milieubewuste merken, zoals mede-Made Blue ambassadeur Bottle Up. Op deze manier hopen ze niet alleen de gemeenschap dicht in de buurt steunen, maar ook verderop in de wereld een verschil maken. We zijn erg blij dat Delicious Ideas ons heeft gekozen om deze ambitie waar te maken.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Bottle Up

Bottle Up biedt het perfecte alternatief voor water in PET voor onderweg: een herbruikbare fles, vooraf gevuld, gemaakt van suikerriet en inclusief 50 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Flash

Flash is een familiebedrijf van meer dan 55 jaar oud dat schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Sinds 2023 steunen zij Made Blue door per geleverd pak van de Wet2Go Ready Mop 167…

Lees meer

Sparcio

Sparcio ontwikkelt innovatieve, waterbesparende oplossingen voor bestaande systemen bij bedrijven en particulieren en doneert schoon drinkwater voor elke online bestelling.

Lees meer

Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland is de brancheorganisatie van de schoonmaaksector in Nederland en roept haar leden op om net als zij ook ambassadeur te worden van schoon drinkwater voor iedereen.

Lees meer