This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Conservation Labs

Conservation Labs
Made Blue

Conservation Labs ontwikkelde een innovatief, waterbesparend product: de H2know. Elke verkochte H2know zorgt voor 1000 gallon drinkwater.

1000

Gallon water per verkochte unit (3785 liter)

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2020

Conservation Labs is ambassadeur sinds 2020

Over Conservation Labs

H2know meet elke seconde geluid in waterleiding en gebruikt gepatenteerde technologie en een machine learning-aanpak om die signalen te vertalen naar nauwkeurige schattingen van de waterstroom, lekwaarschuwingen en waterinzichten.

Deze informatie wordt weergegeven in de H2know-app, zodat deze gemakkelijk te lezen is. Bekijk rapporten, vind lekken en ontdek manieren om water te besparen en geld te besparen!

Elke keer dat je de afwas doet, het toilet doorspoelt of water gebruikt, stroomt er water door de leidingen naar die locatie en creëert het een uniek geluid. Je kunt het horen. H2know doet dat ook.

Mark Kovscek, oprichter en CEO

In beeld

Zo ziet de H2Know eruit wanneer deze eenvoudig is gekoppeld aan de hoofdwaterleiding van een gebouw of huis. 

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Schoonmakend Nederland

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Smixin

Smixin doneert 10.000 liter per uniek systeem voor hygiënisch handenwassen.

Lees meer

Leandrop Clothing

Leandrop Clothing maakt duurzame kleding van bamboe en hennep. Het waterverbruik dat daar bij komt kijken wordt in diezelfde hoeveelheid gedoneerd aan de waterprojecten van Made Blue.

Lees meer

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan veel langer mee dan gewone katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaart is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees meer