This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Solupak

Solupak

Solupak, de producent van soluCLEAN, is al meer dan 20 jaar voorloper op gebied van wateroplosbare schoonmaakproducten. Solupak steunt Made Blue door 1 liter schoon drinkwater per verkocht sachet soluCLEAN te doneren. Dit zal naar verwachting 1.000.000 liter per jaar opleveren.

Dit is de impact van

Soluclean, Solupak

sinds 2023:

2262968 liter

Impact mensen

31

mensen kregen toegang tot water

impact co2

16

ton CO2 bespaard

Impact plastic

23

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

339

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over Solupak

Solupak is al meer dan 20 jaar voorloper op gebied van effectieve, betaalbare, diervriendelijke en Ecolabel-gecertificeerde wateroplosbare schoonmaakproducten.

Schoonmaakproducten waar je zelf nog water aan toe moet voegen hebben veel voordelen. Het is een stuk gemakkelijker en goedkoper om ze te vervoeren en op te slaan, en er is veel minder verpakkingsmateriaal voor nodig. Het water dat wordt bespaard per verkocht soluCLEAN sachet, wordt door Solupak gedoneerd aan Made Blue. Dit zal naar verwachting één miljoen liter schoon drinkwater per jaar opleveren.

“70% of the world is water. Why ship it?!”

Solupak

Milieuvriendelijk schoonmaken

Solupak heeft een milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk assortiment van voorgedoseerde, geconcentreerde oppervlaktereinigingsproducten, verpakt in volledig in water oplosbare sachets. Hun aanbod dekt vrijwel elk aspect van de dagelijkse schoonmaakbehoeften en bespaart geld, tijd en afval zonder afbreuk te doen aan de hoge normen van netheid en infectiepreventie.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

BioLab

BioLab is een onderzoek- en adviesbureau in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en binnenmilieu en vraag klanten te doneren via de webshop.

Lees meer

Looptas

LoopTas biedt circulaire en herbruikbare boodschappentassen aan om plastic afval te voorkomen. Consumenten kunnen sparen voor beloningen en hebben de keuze om die om te zetten in drinkwater.

Lees meer

Conservation Labs

Conservation Labs ontwikkelde een innovatief, waterbesparend product: de H2know. Elke verkochte H2know zorgt voor 1000 gallon drinkwater.

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer
jongen bij kraan met emmers