This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Solupak

Solupak

Solupak, de producent van soluCLEAN, is al meer dan 20 jaar voorloper op gebied van wateroplosbare schoonmaakproducten. Solupak steunt Made Blue door 1 liter schoon drinkwater per verkocht sachet soluCLEAN te doneren. Dit zal naar verwachting 1.000.000 liter per jaar opleveren.

1

Liter schoon drinkwater per verkocht sachet soluCLEAN

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Solupak is ambassadeur sinds 2023

Over Solupak

Solupak is al meer dan 20 jaar voorloper op gebied van effectieve, betaalbare, diervriendelijke en Ecolabel-gecertificeerde wateroplosbare schoonmaakproducten.

Schoonmaakproducten waar je zelf nog water aan toe moet voegen hebben veel voordelen. Het is een stuk gemakkelijker en goedkoper om ze te vervoeren en op te slaan, en er is veel minder verpakkingsmateriaal voor nodig. Het water dat wordt bespaard per verkocht soluCLEAN sachet, wordt door Solupak gedoneerd aan Made Blue. Dit zal naar verwachting één miljoen liter schoon drinkwater per jaar opleveren.

“70% of the world is water. Why ship it?!”

Solupak

Milieuvriendelijk schoonmaken

Solupak heeft een milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk assortiment van voorgedoseerde, geconcentreerde oppervlaktereinigingsproducten, verpakt in volledig in water oplosbare sachets. Hun aanbod dekt vrijwel elk aspect van de dagelijkse schoonmaakbehoeften en bespaart geld, tijd en afval zonder afbreuk te doen aan de hoge normen van netheid en infectiepreventie.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

Loovio

Loovio is een outsourcingsdienst voor openbare toiletten. Op elke WC-deur wordt bezoekers gevraagd om schoon drinkwater te doneren.

Lees meer

EZshine

EZshine produceert wereldwijd pads voor het schoonmaken en polijsten van vloeren. Vanaf nu zorgen elke 5 verkochte pads voor 1000 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Dripl

Met de drankenautomaat van Dripl voorkom je onnodig transport van water. Elke Dripl Bottle zorgt voor 1000 keer zoveel drinkwater via Made Blue.

Lees meer