This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

PSS Group

Property Support Services UK Ltd biedt commerciƫle schoonmaak- en facilitaire diensten. Het water dat tijdens het schoonmaken wordt bespaard, wordt gedoneerd aan Made Blue: voor elke locatie de hoeveelheid die een mens minimaal nodig om heeft om een jaar te overleven.

7300

Liter water per locatie

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

PSS Group is ambassadeur sinds 2023

PSS Group is ambassador of Made Blue Foundation

OVER Property Support Services UK

Property Support Services UK Ltd biedt commerciƫle schoonmaak- en facilitaire diensten. Voor elke locatie waar ze jaarlijks actief zijn, ongeacht de grootte, doneren ze minimaal een jaar lang schoon drinkwater dat een persoon nodig heeft om te overleven (7.300 liter).

Bij PSS geloven we in een betere toekomst. We overwegen hoe we er het beste voor kunnen zorgen dat onze praktijken een positieve impact hebben op de planeet. Door de samenwerking met Made Blue kunnen we het verschil maken door schoon drinkwater te bieden aan degenen die daar op dit moment helaas geen toegang toe hebben.

In beeld

PSS Group bespaart veel water tijdens het schoonmaken onder meer door de inzet van de waterbesparende i-mop van i-team zoals hier te zien.

Ook i-team is ambassadeur van Made Blue en doneert over elke i-mop schoon drinkwater via de Made Blue Foundation.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Plastic Bottle Supplies

Plastic Bottle Supplies ontwikkelde de duurzame waterflessen van Bottle Up gemaakt voor 100% suikerriet en vrij van BPA en doneert net als Bottle Up 100 liter schoon drinkwater per fles.

Lees meer

Koffiepartners

Met haar eigen prestigieuze merk espressobonen – Cento% – steunt Koffiepartners Made Blue met 1000 liter water per verkochte doos.

Lees meer

Kings of Indigo

Jeansmerk Kings of Indigo kiest voor Blue Friday in plaats van Black Friday en geeft dan geen korting maar water.

Lees meer

Aquablu

Aquablu plaatst met de Aquablu Refill Points waterkoelers op kantoren en in retail die gekoeld en gemineraliseerd water bieden. Elke getapte liter water zorgt voor evenveel schoon drinkwater in…

Lees meer