This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

DUURZAME WATERFLESSEN

Verras je gasten, klanten of medewerkers met duurzame waterflessen en maak samen met Made Blue een einde aan de onzin van wegwerpflessen. Onze herbruikbare drinkflessen zijn allemaal BPA-vrij en kun je al in kleine aantallen laten voorzien van je logo of eigen ontwerp.

Elke fles zorgt voor 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater in onze waterprojecten. Zo zorgen we samen voor toegang tot schoon drinkwater. Kies jij voor onze zeer voordelige Bottle Made Blue of ga je voor een stoere RVS (thermos) fles van een van onze partners?

BOTTLE MADE BLUE

Wij ontwikkelden een duurzame, herbruikbare waterfles met enorme impact: de Bottle Made Blue, onverwoestbaar en stijlvol maar toch heel voordelig en dus ideaal als give-away bijvoorbeeld bij evenementen of in je hotel.

Deze drinkfles is uit voorraad leverbaar per doos van 54 stuks, maar ook volledig op maat te bedrukken per pallet of per stuk beschikbaar met stijlvolle sleeve. Stel de Bottle hieronder zelf samen of vraag nu een brochure aan.

Kenmerken

 • 500ml transparante fles, onbreekbaar
 • 1.000 keer zoveel schoon drinkwater = 500 liter
 • Vanaf 1,75 euro bij een winkelwaarde van 14,95
 • BPA-vrij en in Nederland geproduceerd
 • Vaatwasserbestendig en met lange levensduur
 • Per doos van 54 stuks uit voorraad
 • Dop met logo vanaf 216 stuks
 • Per pallet van 1300 stuks full-colour te bedrukken
 • Ook beschikbaar met Sleeve van gerecycled textiel
 • Te combineren met een Made Blue tappunt.

ook met sleeve

Onze ambassadeur i-did ontwierp deze sleeve van gerecycled textiel gemaakt in een sociale werkplaats. Je kunt deze voorzien van een stempel, een cut-out of een logo op het label.

Zo wordt deze fles nog duurzamer en heb je een uniek verhaal in handen waardoor je gasten of klanten nog vaak aan je zullen denken.

De sleeves zijn er in meerdere kleuren, onder andere in het blauw van gerecyclede KLM-uniformen!

Goedkoper dan PET?

Verpakt water kost al snel 50 cent en daar komen dan nog extra kosten bij voor het innemen en afvoeren van het afval. Ook komen er nog veel maatschappelijke kosten bij kijken: de ’true price’ van verpakt water is tot twee keer hoger dan de kostprijs.

De Bottle Made Blue kan in hotels en bij evenementen worden ingezet voor een kostprijs die lager ligt dan verpakt water. Dat kan op twee manieren: laat gasten deze duurzame drinkfles inleveren na gebruik, spoel hem eenvoudig en hygiënisch in de vaatwasser en zet de fles opnieuw in.

Ook kun je een kleine bijdrage vragen voor de fles. De boodschap op de fles verleidt gasten om de fles voor een klein bedrag aan te schaffen.

Display bottle made blue

MADE BLUE tappunt?

Laat je gasten zelf hun fles vullen met gefilterd (en gekoeld) kraanwater, dat is wel zo duurzaam! Het scheelt je ook een hoop werk en je hebt er een mooi communicatiepunt bij, zoals dit voorbeeld van Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Een watertappunt is tegen kostprijs beschikbaar, of komt in bruikleen inclusief onderhoud en service.

Er zijn watertappunten in vele soorten en maten: inbouw, opbouw, vrijstaand, met of zonder bubbels. Laat ons je vrijblijvend adviseren.

Dit initiatief heeft zoveel voordelen: eliminatie van plastic flessen voor eenmalig gebruik, minder handmatige handelingen door huishoudelijk personeel, minder vervoer van en naar het hotel, onbeperkt bijvullen voor hotelgasten én 500 liter water gedoneerd voor elke verkochte fles.

Floris Licht, General Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Partners

Onze donateurs ReTulp en IZY-Bottles hebben ook een uitgebreide collectie van RVS waterflessen met of zonder thermosfunctie. Zij doneren voor elke verkochte fles 1000 keer de inhoud aan onze waterprojecten.

Laat je fles voorzien van een logo, rondom bedrukken of zelfs graveren en draag zo bij aan schoon drinkwater voor iedereen.

IZY-Bottles

IZY-BOTTLES

Met deze opvallende thermosfles van onze ambassadeur IZY wil je gezien worden. Kies uit een van de vele ontwerpen en laat die bedrukken of graveren.

 • Dubbelwandig RVS (thermos) in 500 en 350 ml
 • 24 uur lang koud of 12 uur warm
 • Diverse mooie ontwerpen beschikbaar
 • Vanaf 30 stuks op maat bedrukt / gegraveerd
 • Vanaf 10 euro en in 48 uur
 • 1000 keer zoveel schoon drinkwater
 • Ook per stuk te bestellen in de webshop van Izy Bottles.

Onze medewerkers waren blij verrast en genieten duurzaam van water onderweg terwijl ze reclame maken voor onze zaak.

RETULP flessen

Onze ambassadeur Retulp heeft een uitgebreid assortiment RVS-flessen, thermosflessen en bio-bidons. Ze zijn allemaal te bedrukken of graveren en zorgen altijd voor 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater.

Diverse kleuren, ook fusions en bamboe
Vanaf 2,50 euro (bidons) of 8,00 (RVS)
Vanaf 48 stuks op maat bedrukt / gegraveerd
Ook per stuk (zonder opdruk) in de webshop van Retulp
Made Blue opdruk beschikbaar
1000 keer zoveel schoon drinkwater

MEER INFORMATIE

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

Dat is onze missie. Daarom zorgt ook het beste water voor onderweg voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Elke duurzame fles zorgt voor 1000 keer de inhoud aan drinkwater en vooraf gevulde flessen zorgen elk voor 100 keer de inhoud aan water in bijvoorbeeld Ethiopië of Vietnam.

WHat is BPA?

Bisfenol A (BPABisfenol A) is een chemische stof die in veel producten voorkomt. BPA wordt ingezet in kunststoffen die onder meer worden gebruikt in bouwmaterialen, elektronica, plastic flessen, (voedsel)verpakkingsmateriaal, implantaten, infuusapparatuur en speelgoed. (Bron:RIVM)

Er zijn recente aanwijzingen voor mogelijke schade aan de ontwikkeling van het immuunsysteem bij blootstelling aan BPA, zelfs bij een lagere dosis dan de dosis waarop de huidige Europese norm is gebaseerd. Daarom adviseert het RIVM de huidige Europese norm voor veilige blootstelling te heroverwegen. Daarnaast adviseert het RIVM de blootstelling aan BPA waar mogelijk te verminderen. Dat kan door veilige alternatieven te ontwikkelen of door ervoor te zorgen dat er minder BPA vrijkomt uit producten waarin deze stof wordt gebruikt.