Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt vlakbij Maastricht spiegelt haar totale waterverbruik met evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

14000000

Liter water per jaar

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Vaeshartelt is ambassadeur sinds 2022

OVER Vaeshartelt

Dit gezellige hotel in een 18e-eeuws buitenverblijf ligt op een 23 hectare groot landgoed met tuinen en vijvers vlakbij Maastricht.

Het totale waterverbruik van het hotel en het restaurant wordt jaarlijks gespiegeld met net zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Bij Vaeshartelt willen we dat iedereen kan genieten van schoon drinkwater, niet alleen onze gast.

In beeld

Lekker eten en drinken kan bij Vaeshartelt de hele dag door! Van ontbijt tot lunch en van diner tot borrel: ze hebben iets lekkers voor iedereen op onze menukaarten staan.

Kies uit een van de diverse restaurants, waaronder de klassieke Bistro, de vegetarische Greenhouse en de hippe Bar.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kyso Socks

Kyso Socks maakt vrolijke, opvallende sokken zonder schadelijke stoffen en met een bijdrage aan de maatschappij. Elke verkochte sok zorgt ook voor 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Aquablu

Aquablu plaatst met de Aquablu Refill Points waterkoelers op kantoren en in retail die gekoeld en gemineraliseerd water bieden. Elke getapte liter water zorgt voor evenveel schoon drinkwater in…

Lees meer

Castalie

Castalie produceert waterkoelers voor de Franse markt. Om klanten bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Lees meer

Plastic Bottle Supplies

Plastic Bottle Supplies ontwikkelde de duurzame waterflessen van Bottle Up gemaakt voor 100% suikerriet en vrij van BPA en doneert net als Bottle Up 100 liter schoon drinkwater per fles.

Lees meer