This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt vlakbij Maastricht spiegelt haar totale waterverbruik met evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

OVER Vaeshartelt

Dit gezellige hotel in een 18e-eeuws buitenverblijf ligt op een 23 hectare groot landgoed met tuinen en vijvers vlakbij Maastricht.

Het totale waterverbruik van het hotel en het restaurant wordt jaarlijks gespiegeld met net zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Bij Vaeshartelt willen we dat iedereen kan genieten van schoon drinkwater, niet alleen onze gast.

In beeld

Lekker eten en drinken kan bij Vaeshartelt de hele dag door! Van ontbijt tot lunch en van diner tot borrel: ze hebben iets lekkers voor iedereen op onze menukaarten staan.

Kies uit een van de diverse restaurants, waaronder de klassieke Bistro, de vegetarische Greenhouse en de hippe Bar.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Looptas

LoopTas biedt circulaire en herbruikbare boodschappentassen aan om plastic afval te voorkomen. Consumenten kunnen sparen voor beloningen en hebben de keuze om die om te zetten in drinkwater.

Lees meer

Plastic Bottle Supplies

Plastic Bottle Supplies ontwikkelde de duurzame waterflessen van Bottle Up gemaakt voor 100% suikerriet en vrij van BPA en doneert net als Bottle Up 100 liter schoon drinkwater per fles.

Lees meer

Bevallingsbaden

Bij ieder verkocht of verhuurd bevallingsbad doneert Bevallingsbaden 650 liter water aan Made Blue, evenveel als wordt gebruikt bij een bevalling dus.

Lees meer

Whello

Whello zet graag haar beste beentje vooruit op gebied van duurzaamheid, en in die hoedanigheid doneren zij jaarlijks duizend maal het aantal liters water dat bij hen op kantoor wordt getapt.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers