This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt vlakbij Maastricht spiegelt haar totale waterverbruik met evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

14000000

Liter water per jaar

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Vaeshartelt is ambassadeur sinds 2022

OVER Vaeshartelt

Dit gezellige hotel in een 18e-eeuws buitenverblijf ligt op een 23 hectare groot landgoed met tuinen en vijvers vlakbij Maastricht.

Het totale waterverbruik van het hotel en het restaurant wordt jaarlijks gespiegeld met net zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Bij Vaeshartelt willen we dat iedereen kan genieten van schoon drinkwater, niet alleen onze gast.

In beeld

Lekker eten en drinken kan bij Vaeshartelt de hele dag door! Van ontbijt tot lunch en van diner tot borrel: ze hebben iets lekkers voor iedereen op onze menukaarten staan.

Kies uit een van de diverse restaurants, waaronder de klassieke Bistro, de vegetarische Greenhouse en de hippe Bar.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods is een producent van melkpoeder en levert dat onder meer in Afrika. Het water dat nodig is om er weer melk van de maken, wordt gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

Vebego

Vebego biedt klanten als sinds 2014 de optie om water dat is bespaard om te zetten in schoon drinkwater in via Made Blue.

Lees meer

Vermaat Groep

Door op Schiphol voor de douane en op kantoren PET-flessen in te zamelen draagt Vermaat Group bij aan schoon drinkwater.

Lees meer

Share company

Share Company is ambassadeur van Made Blue, een liter voor een liter, en draagt 10% af van elk verkocht product in haar webshop.

Lees meer