This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt vlakbij Maastricht spiegelt haar totale waterverbruik met evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

14000000

Liter water per jaar

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Vaeshartelt is ambassadeur sinds 2022

OVER Vaeshartelt

Dit gezellige hotel in een 18e-eeuws buitenverblijf ligt op een 23 hectare groot landgoed met tuinen en vijvers vlakbij Maastricht.

Het totale waterverbruik van het hotel en het restaurant wordt jaarlijks gespiegeld met net zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Bij Vaeshartelt willen we dat iedereen kan genieten van schoon drinkwater, niet alleen onze gast.

In beeld

Lekker eten en drinken kan bij Vaeshartelt de hele dag door! Van ontbijt tot lunch en van diner tot borrel: ze hebben iets lekkers voor iedereen op onze menukaarten staan.

Kies uit een van de diverse restaurants, waaronder de klassieke Bistro, de vegetarische Greenhouse en de hippe Bar.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Gom

Gom bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Borg & Overström

Borg & Overström staat bekend om haar veelzijdige waterkoelers van hoge kwaliteit. Voor vrijwel iedere locatie heeft B&O een koeler die er goed past. Zij steunen de missie van Made Blue door per…

Lees meer

Interfood

Mondiale zuivelleverancier Interfood spiegelt de hoeveelheid water die nodig is om het productvolume in West-Afrika op te lossen.

Lees meer

Fokker Terminal

Evenementenlocatie de Fokker Terminal spiegelt al het water dat in het gebouw gebruikt wordt voor toiletten, keukens, tuin en schoonmaak.

Lees meer