This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt vlakbij Maastricht spiegelt haar totale waterverbruik met evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

14000000

Liter water per jaar

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Vaeshartelt is ambassadeur sinds 2022

OVER Vaeshartelt

Dit gezellige hotel in een 18e-eeuws buitenverblijf ligt op een 23 hectare groot landgoed met tuinen en vijvers vlakbij Maastricht.

Het totale waterverbruik van het hotel en het restaurant wordt jaarlijks gespiegeld met net zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Bij Vaeshartelt willen we dat iedereen kan genieten van schoon drinkwater, niet alleen onze gast.

In beeld

Lekker eten en drinken kan bij Vaeshartelt de hele dag door! Van ontbijt tot lunch en van diner tot borrel: ze hebben iets lekkers voor iedereen op onze menukaarten staan.

Kies uit een van de diverse restaurants, waaronder de klassieke Bistro, de vegetarische Greenhouse en de hippe Bar.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Aquablu

Aquablu plaatst met de Aquablu Refill Points waterkoelers op kantoren en in retail die gekoeld en gemineraliseerd water bieden. Elke getapte liter water zorgt voor evenveel schoon drinkwater in…

Lees meer

BioLab

BioLab is een onderzoek- en adviesbureau in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en binnenmilieu en vraag klanten te doneren via de webshop.

Lees meer

Fokker Terminal

Evenementenlocatie de Fokker Terminal spiegelt al het water dat in het gebouw gebruikt wordt voor toiletten, keukens, tuin en schoonmaak.

Lees meer

Experiencegift

Experiencegift doneert per gift card schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden via Made Blue, zoals bij de Hotelgift giftcard: 1 cadeaukaart voor 270.000 hotels wereldwijd.

Lees meer