This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Ambius

Ambius
Made Blue

Ambius ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting en verticale tuinen. Het water dat zij gebruiken voor de bewatering van hun planten spiegelen ze met evenveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Dit is de impact van

Logo ambius

sinds 2018:

118029327 liter

Impact mensen

1617

mensen kregen toegang tot water

impact co2

826

ton CO2 bespaard

Impact plastic

1180

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

17704

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over Ambius

Ambius ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting en verticale tuinen voor verschillende sectoren, zoals kantoren, hotels en ziekenhuizen. En dat was nog nooit zo groen! Sinds 2018 spiegelt Ambius namelijk samen met Made Blue het water dat zij gebruiken voor de bewatering van hun planten: gemiddeld zo’n 75 liter per plantenbak. Elke plantenbak zorgt voor een dag lang water voor een heel gezin in een ontwikkelingsland!

We zijn trots op wat we bereiken met onze donatie en dat we tevens bijdragen aan het creëren van meer bewustwording rondom water – iets wat voor ons zo vanzelfsprekend is dat we er zelfs onze planten mee kunnen voeden.

In beeld

Ambius draagt het partnerschap met Made Blue op diverse manieren uit. Bijvoorbeeld door waterkoelers van Made Blue te promoten en met de actie ‘Een boom voor een boom’ tijdens kerst. Ook deelde Ambius een eigen ontwerp van de zogenaamde Bottle Made Blue uit aan klanten en medewerkers. Dat is een herbruikbare waterfles die qua prijs kan concurreren met PET-flessen en toch goed is voor 500 liter schoon drinkwater per fles.

Bottle Made Blue Ambius

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Conservation Labs

Conservation Labs ontwikkelde een innovatief, waterbesparend product: de H2know. Elke verkochte H2know zorgt voor 1000 gallon drinkwater.

Lees meer

Flask

Flask zet zich in voor het verminderen van de plastic afvalberg met de verkoop van duurzame mokken, bekers en thermosflessen aan de B2B markt. Flask steunt Made Blue sinds 2023 met een jaarlijkse…

Lees meer

Bottle Up

Bottle Up biedt het perfecte alternatief voor water in PET voor onderweg: een herbruikbare fles, vooraf gevuld, gemaakt van suikerriet en inclusief 50 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Delicious Ideas

Delicious Ideas is al dertig jaar dé leverancier in de UK voor allerhande smakelijke snacks. Zij zullen per verkochte Bottle Up waterfles 100 liter aan onze missie te doneren. Dit zal naar…

Lees meer
jongen bij kraan met emmers