This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Ambius

Ambius
Made Blue

Ambius ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting en verticale tuinen. Het water dat zij gebruiken voor de bewatering van hun planten spiegelen ze met evenveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

75

Liter water per plant

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2018

Ambius is ambassadeur sinds 2018

Over Ambius

Ambius ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting en verticale tuinen voor verschillende sectoren, zoals kantoren, hotels en ziekenhuizen. En dat was nog nooit zo groen! Sinds 2018 spiegelt Ambius namelijk samen met Made Blue het water dat zij gebruiken voor de bewatering van hun planten: gemiddeld zo’n 75 liter per plantenbak. Elke plantenbak zorgt voor een dag lang water voor een heel gezin in een ontwikkelingsland!

We zijn trots op wat we bereiken met onze donatie en dat we tevens bijdragen aan het creëren van meer bewustwording rondom water – iets wat voor ons zo vanzelfsprekend is dat we er zelfs onze planten mee kunnen voeden.

In beeld

Ambius draagt het partnerschap met Made Blue op diverse manieren uit. Bijvoorbeeld door waterkoelers van Made Blue te promoten en met de actie ‘Een boom voor een boom’ tijdens kerst. Ook deelde Ambius een eigen ontwerp van de zogenaamde Bottle Made Blue uit aan klanten en medewerkers. Dat is een herbruikbare waterfles die qua prijs kan concurreren met PET-flessen en toch goed is voor 500 liter schoon drinkwater per fles.

Bottle Made Blue Ambius

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

BioLab

BioLab is een onderzoek- en adviesbureau in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en binnenmilieu en vraag klanten te doneren via de webshop.

Lees meer

Smixin

Smixin doneert 10.000 liter per uniek systeem voor hygiënisch handenwassen.

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer

headson

headson helpt ondernemers ambities waar te maken, ook in ontwikkelingslanden door te investeren in waterprojecten via Made Blue.

Lees meer