This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Eurest Services

Eurest Services Tata Steel
Made Blue

Eurest Services Tata Steel doneert 4 liter schoon drinkwater voor elk drankje dat wordt geserveerd.
Dat is gelijk aan de gemiddelde watervoetafdruk van de geserveerde dranken.

4

Liter water per drankje

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Eurest Services is ambassadeur sinds 2022

OVER Eurest Services

Met een traditie in gastvrijheid, ontzorgt Eurest Services je volledig op het gebied van facilitair management. Als facility partner creëren zij een positieve ervaring voor jouw werknemers en gasten, door veilige, duurzame en innovatieve oplossingen te verzorgen.

Met hun diensten investeer je in mensen en creëer je een sterker gemeenschapsgevoel. Samen bieden ze jouw werknemer en bezoeker een ervaring als ze het gebouw binnenkomen.

De reis naar nul is in volle gang. Onze zero waste en zero footprint aanpak is het meest ambitieus binnen ons segment: in 2030 een klimaatpositieve dienstverlening. Water is daar ook onderdeel van!

In beeld

Eurest Services verzorgt onder meer de bedrijfskantine van Tata Steel in IJmuiden. Gemiddeld is er 4 liter water nodig geweest van de productie van de daar geserveerde drankjes. Daarom doneert Eurest Services 4 liter schoon drinkwater per daadwerkelijk geserveerd drankje.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Castalie

Castalie produceert waterkoelers voor de Franse markt. Om klanten bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Lees meer

Candles4planet

Candles4Planet maakt stijlvolle kaarsen met diverse geuren en helemaal van natuurlijke materialen. Elke kaars uit de people collection zorgt bovendien voor 3300 liter schoon drinkwater.

Lees meer

i-team Global

De wendbare schrobzuigmachine i-mop van i-team Global bespaart veel water. Het water dat toch nog nodig is, wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Share company

Share Company is ambassadeur van Made Blue, een liter voor een liter, en draagt 10% af van elk verkocht product in haar webshop.

Lees meer