Eurest Services

Eurest Services Tata Steel
Made Blue

Eurest Services Tata Steel doneert 4 liter schoon drinkwater voor elk drankje dat wordt geserveerd.
Dat is gelijk aan de gemiddelde watervoetafdruk van de geserveerde dranken.

4

Liter water per drankje

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Eurest Services is ambassadeur sinds 2022

OVER Eurest Services

Met een traditie in gastvrijheid, ontzorgt Eurest Services je volledig op het gebied van facilitair management. Als facility partner creëren zij een positieve ervaring voor jouw werknemers en gasten, door veilige, duurzame en innovatieve oplossingen te verzorgen.

Met hun diensten investeer je in mensen en creëer je een sterker gemeenschapsgevoel. Samen bieden ze jouw werknemer en bezoeker een ervaring als ze het gebouw binnenkomen.

De reis naar nul is in volle gang. Onze zero waste en zero footprint aanpak is het meest ambitieus binnen ons segment: in 2030 een klimaatpositieve dienstverlening. Water is daar ook onderdeel van!

In beeld

Eurest Services verzorgt onder meer de bedrijfskantine van Tata Steel in IJmuiden. Gemiddeld is er 4 liter water nodig geweest van de productie van de daar geserveerde drankjes. Daarom doneert Eurest Services 4 liter schoon drinkwater per daadwerkelijk geserveerd drankje.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Quooker

Het gebruik van de Quooker COMBI kokend water kraan leidt tot veel waterbesparing in je huishouden. Dat bespaarde water wordt omgezet in liters schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

headson

headson helpt ondernemers ambities waar te maken, ook in ontwikkelingslanden door te investeren in waterprojecten via Made Blue.

Lees meer

Value Masters

Value Masters ontwikkelen integraties en maatwerk applicaties die gemakkelijk en mooi in gebruik zijn. Elke nieuwe opdracht zorgt voor een bijdrage aan schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Kenter

Kenter ontwerpt en produceert schoonmaakmachines in allerlei soorten en maten met als gemeenschappelijke deler dat ze water besparen en werken zonder chemicaliën. Het bespaarde water wordt omgezet…

Lees meer