This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Eurest Services

Eurest Services Tata Steel
Made Blue

Eurest Services Tata Steel doneert 4 liter schoon drinkwater voor elk drankje dat wordt geserveerd.
Dat is gelijk aan de gemiddelde watervoetafdruk van de geserveerde dranken.

Dit is de impact van

Eurest Services

sinds 2022:

4560050 liter

Impact mensen

62

mensen kregen toegang tot water

impact co2

32

ton CO2 bespaard

Impact plastic

46

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

684

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

OVER Eurest Services

Met een traditie in gastvrijheid, ontzorgt Eurest Services je volledig op het gebied van facilitair management. Als facility partner creëren zij een positieve ervaring voor jouw werknemers en gasten, door veilige, duurzame en innovatieve oplossingen te verzorgen.

Met hun diensten investeer je in mensen en creëer je een sterker gemeenschapsgevoel. Samen bieden ze jouw werknemer en bezoeker een ervaring als ze het gebouw binnenkomen.

De reis naar nul is in volle gang. Onze zero waste en zero footprint aanpak is het meest ambitieus binnen ons segment: in 2030 een klimaatpositieve dienstverlening. Water is daar ook onderdeel van!

In beeld

Eurest Services verzorgt onder meer de bedrijfskantine van Tata Steel in IJmuiden. Gemiddeld is er 4 liter water nodig geweest van de productie van de daar geserveerde drankjes. Daarom doneert Eurest Services 4 liter schoon drinkwater per daadwerkelijk geserveerd drankje.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

i-team Global

De wendbare schrobzuigmachine i-mop van i-team Global bespaart veel water. Het water dat toch nog nodig is, wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Dutch Clear

Dutch Clear ontwikkelt, produceert en verkoopt een geavanceerde verbeterde waterontharder magneet, ontworpen om de waterontharder te vervangen. Zonder toevoeging van chemische middelen, en zonder…

Lees meer

Habitat Solutions

Habitat Solutions steunt Made Blue met een donatie van 18.750 liter per verkochte of verhuurde waterdispenser, en daarnaast een liter voor een liter voor elk verkocht filter.

Lees meer

Bigger Picture Clothing

Bigger Picture Clothing is een verantwoord kledinglabel dat rekening houdt met de hele keten en daarbij 1000 liter water per item doneert.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers