This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Flash

Flash

Flash is een familiebedrijf van meer dan 55 jaar oud dat schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Sinds 2023 steunen zij Made Blue door per geleverd pak van de Wet2Go Ready Mop 167 liter water te doneren.

167

Liter water per geleverd pak van de Wet2Go Ready Mop

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Flash is ambassadeur sinds 2023

Over Flash

Flash is een familiebedrijf dat high-tech nonwoven schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Met meer dan 55 jaar ervaring zijn zij experts in het ontwikkelen en produceren van de best presterende disposable schoonmaak oplossingen voor de professionele markt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor Flash. Het optimaliseren van hun producten én het productieproces stelt ze in staat om innovatieve, ecologische schoonmaakproducten te ontwerpen. Hun bijdrage aan de missie van Made Blue sluit hier dan ook goed op aan.

“Ik geloof dat je bereid moet zijn om verkeerd begrepen te worden als je gaat innoveren.”

Aranka van den Berge, PIT team member Flash

Wet2Go Ready Mop

Een voorbeeld van de innovatieve producten van Flash is de Wet2Go Ready Mop. De Wet2Go Ready mop maakt met één mop al 20m2 schoon. De Wet2Go Ready Mop is een gebruiksklaar product, methodefouten behoren hierdoor tot het verleden. Ook zijn waterpunten, wasmachines en emmers zijn hierdoor niet meer nodig. De reinigingsvloeistof is 100% biologisch afbreekbaar en je verspilt ook geen water meer door morsen. Dit product draagt op verschillende manieren bij aan waterbesparing, en nu worden ook waterdonaties toegevoegd aan deze inspanning..

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Castalie

Castalie produceert waterkoelers voor de Franse markt. Om klanten bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Lees meer

IMPACT Aero

IMPACT Aero biedt (semi)drywash reiniging van kleine en grote vliegtuigen. De door IMPACT Aero’s gehanteerde techniek bespaart heel veel water en dat water investeert IMPACT Aero via Made Blue in…

Lees meer

Looptas

LoopTas biedt circulaire en herbruikbare boodschappentassen aan om plastic afval te voorkomen. Consumenten kunnen sparen voor beloningen en hebben de keuze om die om te zetten in drinkwater.

Lees meer

Borg & Overström

Borg & Overström staat bekend om haar veelzijdige waterkoelers van hoge kwaliteit. Voor vrijwel iedere locatie heeft B&O een koeler die er goed past. Zij steunen de missie van Made Blue door per…

Lees meer