This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Flash

Flash

Flash is een familiebedrijf van meer dan 55 jaar oud dat schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Sinds 2023 steunen zij Made Blue door per geleverd pak van de Wet2Go Ready Mop 167 liter water te doneren.

167

Liter water per geleverd pak van de Wet2Go Ready Mop

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Flash is ambassadeur sinds 2023

Over Flash

Flash is een familiebedrijf dat high-tech nonwoven schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Met meer dan 55 jaar ervaring zijn zij experts in het ontwikkelen en produceren van de best presterende disposable schoonmaak oplossingen voor de professionele markt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor Flash. Het optimaliseren van hun producten én het productieproces stelt ze in staat om innovatieve, ecologische schoonmaakproducten te ontwerpen. Hun bijdrage aan de missie van Made Blue sluit hier dan ook goed op aan.

“Ik geloof dat je bereid moet zijn om verkeerd begrepen te worden als je gaat innoveren.”

Aranka van den Berge, PIT team member Flash

Wet2Go Ready Mop

Een voorbeeld van de innovatieve producten van Flash is de Wet2Go Ready Mop. De Wet2Go Ready mop maakt met één mop al 20m2 schoon. De Wet2Go Ready Mop is een gebruiksklaar product, methodefouten behoren hierdoor tot het verleden. Ook zijn waterpunten, wasmachines en emmers zijn hierdoor niet meer nodig. De reinigingsvloeistof is 100% biologisch afbreekbaar en je verspilt ook geen water meer door morsen. Dit product draagt op verschillende manieren bij aan waterbesparing, en nu worden ook waterdonaties toegevoegd aan deze inspanning..

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

headson

headson helpt ondernemers ambities waar te maken, ook in ontwikkelingslanden door te investeren in waterprojecten via Made Blue.

Lees meer

Gom

Gom bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Van Zelst automaten

Van Zelst automaten spiegelt elke consumptie uit een van haar koffieautomaten met evenveel veel schoon drinkwater.

Lees meer

Interfood

Mondiale zuivelleverancier Interfood spiegelt de hoeveelheid water die nodig is om het productvolume in West-Afrika op te lossen.

Lees meer