This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Flash

Flash

Flash is een familiebedrijf van meer dan 55 jaar oud dat schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Sinds 2023 steunen zij Made Blue door per geleverd pak van de Wet2Go Ready Mop 167 liter water te doneren.

Dit is de impact van

Flash

sinds 2023:

896095 liter

Impact mensen

12

mensen kregen toegang tot water

impact co2

6

ton CO2 bespaard

Impact plastic

9

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

134

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over Flash

Flash is een familiebedrijf dat high-tech nonwoven schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Met meer dan 55 jaar ervaring zijn zij experts in het ontwikkelen en produceren van de best presterende disposable schoonmaak oplossingen voor de professionele markt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor Flash. Het optimaliseren van hun producten én het productieproces stelt ze in staat om innovatieve, ecologische schoonmaakproducten te ontwerpen. Hun bijdrage aan de missie van Made Blue sluit hier dan ook goed op aan.

“Ik geloof dat je bereid moet zijn om verkeerd begrepen te worden als je gaat innoveren.”

Aranka van den Berge, PIT team member Flash

Wet2Go Ready Mop

Een voorbeeld van de innovatieve producten van Flash is de Wet2Go Ready Mop. De Wet2Go Ready mop maakt met één mop al 20m2 schoon. De Wet2Go Ready Mop is een gebruiksklaar product, methodefouten behoren hierdoor tot het verleden. Ook zijn waterpunten, wasmachines en emmers zijn hierdoor niet meer nodig. De reinigingsvloeistof is 100% biologisch afbreekbaar en je verspilt ook geen water meer door morsen. Dit product draagt op verschillende manieren bij aan waterbesparing, en nu worden ook waterdonaties toegevoegd aan deze inspanning..

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

CSS-schoonmaak

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Noé Adviesbureau

Noé Adviesbureau Installatie Techniek ontwerpt en adviseert technische installaties op het gebied van werktuigbouw en elektrotechniek. Voor ieder genomen watermonster draagt Noé bij aan Made Blue.

Lees meer

Care

Schoonmaakbedrijf Care bespaart water bij haar klanten met innovatieve schoonmaak technieken en zet dat om in drinkwater.

Lees meer

Blankers schoon

Schoonmaakbedrijf Blankers Schoon bespaart veel water door innovatieve schoonmaak technieken en zet dat om in schoon drinkwater.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers