This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

Habitat Solutions

Habitat Solutions Made Blue

Habitat Solutions, de ontwerpers van een beter leefklimaat, levert producten en diensten met als doel het creëren van een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Habitat Solutions steunt Made Blue met een donatie van 18.750 liter per verkochte of verhuurde waterdispenser, en daarnaast een liter voor een liter voor elke verkochte CO2 cilinder en/of filter.

18.750

Liter per verkochte of verhuurde waterdispenser

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2024

Habitat Solutions is ambassadeur sinds 2024

Habitat solutions logo

Zorgvuldige selectie

Habitat’s portfolio bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, duurzame producten op het gebied van luchtbehandeling, water filtering en waterkoelers, afvalscheiding, geurmarketing en ondersteunende diensten. Waar mogelijk kiest Habitat Solutions voor duurzaamheid en milieuvriendelijke opties.

Bij Habitat Solutions B.V. steunen we nationale fondsen, maar via Made Blue maken we nu ook wereldwijd een essentieel verschil door schoon drinkwater te bieden daar waar dit het hardst nodig is. Wij zijn trots op onze bijdrage aan deze cruciale missie, die levens verandert en gemeenschappen versterkt.

Rob Jansen, Habitat Solutions

Iedere filter helpt

Voor elke liter water die wordt bereid met één van de waterfilters van Habitat Solutions, doneren zij een liter schoon water aan onze missie. Bij elk product wordt vermeld hoeveel liter de aankoop ervan bijdraagt.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Tennant Company

De schrobzuigmachines van Tennant besparen veel water dat via Made Blue wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Quooker

Het gebruik van de Quooker COMBI kokend water kraan leidt tot veel waterbesparing in je huishouden. Dat bespaarde water wordt omgezet in liters schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Retulp

Retulp is een nieuw Nederlands merk met hippe, herbruikbare producten om plastic te voorkomen. Voor elke verkochte fles of bidon zorgt Retulp voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater.

Lees meer

Orange Blend

De koffie van Orange Blend wordt met zorg en aandacht geplukt, gesorteerd en verpakt om geschonken te worden op kantoor. Hun uitgebreide range koffiemachines maakt het nog gemakkelijker om de hele…

Lees meer
jongen bij kraan met emmers