This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

B2-Cleaning

B2-Cleaning bespaart water tijdens het schoonmaken door de inzet van innovatieve technieken. De bespaarde liters zetten ze om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via de Made Blue Foundation.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

B2-Cleaning is ambassadeur sinds 2022

OVER B2-Cleaning

B2-Cleaning is een schoonmaakbedrijf met een innovatieve en sociale kijk op de wereld en een no-nonsense mentaliteit: zij kijken graag naar hoe iets beter of nog duurzamer kan. B2 zet hierbij innovatieve schoonmaaktechnieken in om op energieverbruik, water en chemie te besparen. 

Als trotse ambassadeur van Made Blue zetten we ons graag in om bespaarde liters water om te zetten in evenveel liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld door de inzet van innovatieve en waterbesparende schoonmaakmachines.

In beeld

B2-Cleaning bespaart veel water tijdens het schoonmaken onder meer door de inzet van de waterbesparende i-mop van i-team zoals hier te zien is tijdens werkzaamheden in het Museon-Omniversum in Den Haag.

Ook i-team is ambassadeur van Made Blue en doneert over elke i-mop schoon drinkwater via de Made Blue Foundation.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Novon Schoonmaak

Novon bespaart op chemie met innovatieve schoonmaaktechnieken. Het equivalent van deze besparing in liters zet Novon, via Made Blue, ook nog eens om in schoon drinkwater voor mensen in…

Lees meer

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

Tennant Company

De schrobzuigmachines van Tennant besparen veel water dat via Made Blue wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Candles4planet

Candles4Planet maakt stijlvolle kaarsen met diverse geuren en helemaal van natuurlijke materialen. Elke kaars uit de people collection zorgt bovendien voor 3300 liter schoon drinkwater.

Lees meer