This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

B2-Cleaning

B2-Cleaning bespaart water tijdens het schoonmaken door de inzet van innovatieve technieken. De bespaarde liters zetten ze om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via de Made Blue Foundation.

Dit is de impact van

b2 cleaning

sinds 2022:

2250000 liter

Impact mensen

31

mensen kregen toegang tot water

impact co2

16

ton CO2 bespaard

Impact plastic

23

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

338

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

OVER B2-Cleaning

B2-Cleaning is een schoonmaakbedrijf met een innovatieve en sociale kijk op de wereld en een no-nonsense mentaliteit: zij kijken graag naar hoe iets beter of nog duurzamer kan. B2 zet hierbij innovatieve schoonmaaktechnieken in om op energieverbruik, water en chemie te besparen. 

Als trotse ambassadeur van Made Blue zetten we ons graag in om bespaarde liters water om te zetten in evenveel liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld door de inzet van innovatieve en waterbesparende schoonmaakmachines.

In beeld

B2-Cleaning bespaart veel water tijdens het schoonmaken onder meer door de inzet van de waterbesparende i-mop van i-team zoals hier te zien is tijdens werkzaamheden in het Museon-Omniversum in Den Haag.

Ook i-team is ambassadeur van Made Blue en doneert over elke i-mop schoon drinkwater via de Made Blue Foundation.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Solupak

Solupak is al meer dan 20 jaar voorloper op gebied van wateroplosbare schoonmaakproducten. Solupak steunt Made Blue door 1 liter schoon drinkwater per verkocht sachet soluCLEAN te doneren. Dit zal…

Lees meer

Fokker Terminal

Evenementenlocatie de Fokker Terminal spiegelt al het water dat in het gebouw gebruikt wordt voor toiletten, keukens, tuin en schoonmaak.

Lees meer

Saevus Nutrition

Saevus Nutrition levert gezonde sport supplementen. Als ambassadeur van de Made Blue Foundation wordt 1000 liter schoon drinkwater gedoneerd per verkocht product.

Lees meer

PSS Group

Property Support Services UK Ltd biedt commerciĆ«le schoonmaak- en facilitaire diensten. Het water dat tijdens het schoonmaken wordt bespaard, wordt gedoneerd aan Made Blue: voor elke locatie de…

Lees meer
jongen bij kraan met emmers