This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

B2-Cleaning

B2-Cleaning bespaart water tijdens het schoonmaken door de inzet van innovatieve technieken. De bespaarde liters zetten ze om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via de Made Blue Foundation.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

B2-Cleaning is ambassadeur sinds 2022

OVER B2-Cleaning

B2-Cleaning is een schoonmaakbedrijf met een innovatieve en sociale kijk op de wereld en een no-nonsense mentaliteit: zij kijken graag naar hoe iets beter of nog duurzamer kan. B2 zet hierbij innovatieve schoonmaaktechnieken in om op energieverbruik, water en chemie te besparen. 

Als trotse ambassadeur van Made Blue zetten we ons graag in om bespaarde liters water om te zetten in evenveel liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld door de inzet van innovatieve en waterbesparende schoonmaakmachines.

In beeld

B2-Cleaning bespaart veel water tijdens het schoonmaken onder meer door de inzet van de waterbesparende i-mop van i-team zoals hier te zien is tijdens werkzaamheden in het Museon-Omniversum in Den Haag.

Ook i-team is ambassadeur van Made Blue en doneert over elke i-mop schoon drinkwater via de Made Blue Foundation.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Delicious Ideas

Delicious Ideas is al dertig jaar dé leverancier in de UK voor allerhande smakelijke snacks. Zij zullen per verkochte Bottle Up waterfles 100 liter aan onze missie te doneren. Dit zal naar…

Lees meer

ECS Global

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

Lees meer

ClearCircle

ClearCircle levert professionele schoonmaakmiddelen. Met hun bag-in-box oplossing zorgen ze voor een gesloten verpakkingsstroom en voor 500 liter water per box.

Lees meer

Bunzl

Bunzl is een groothandel in disposables, verpakkingen en veel meer. Samen met Made Blue ontwikkelde Bunzl een afgevulde, herbruikbare fles als complimentary gift voor bijvoorbeeld hotels.

Lees meer