This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

CSS-schoonmaak

CSS-SchoonMAAK
Made Blue

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Dit is de impact van

Logo CSS Schoonmaak

sinds 2021:

3004250 liter

Impact mensen

41

mensen kregen toegang tot water

impact co2

21

ton CO2 bespaard

Impact plastic

30

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

451

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over CSS-Schoonmaak

CSS levert al sinds 1954 full-service maatwerk op schoonmaakgebied inclusief glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en opleveringsschoonmaak.

Tevens is CSS leverancier van sanitaire producten en leveren zij diensten op facilitair gebied.

De rode draad achter deze kernactiviteiten is verantwoord en duurzaam ondernemen.

Een glaasje water uit de kraan, een verkwikkende douche in de ochtend, je handen wassen voor het eten, nog even snel je tanden poetsen… het is voor ons zo vanzelfsprekend dat er schoon drinkwater voorhanden is, dat je bijna zou vergeten dat dat niet voor iedereen ter wereld geldt. 

Rogier Coppejans, Directeur

In beeld

CSS-Schoonmaak investeert al langere tijd in het implementeren van nieuwe technieken en in training van personeel, met als doel het waterverbruik en het gebruik van schoonmaakmiddelen zoveel terug te dringen. Zo lukt het om plastic afval en de CO2-uitstoot te verlagen. Maar wordt er óók twintig liter water per uur bespaard. 

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

IMPACT Aero

IMPACT Aero biedt (semi)drywash reiniging van kleine en grote vliegtuigen. De door IMPACT Aero’s gehanteerde techniek bespaart heel veel water en dat water investeert IMPACT Aero via Made Blue in…

Lees meer

SOURCE

Source is leverancier voor verschillende schoonmaak- en hygiene producten in de UK. Ze verkopen onder andere de producten van Soap²O, tevens Made Blue Ambassadeur.

Lees meer

Chespack Hygiene

Chespack Hygiene is een van de grootste distributeurs van schoonmaak- en hygiëneproducten in het VK en doneert schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

BioLab

BioLab is een onderzoek- en adviesbureau in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en binnenmilieu en vraag klanten te doneren via de webshop.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers