This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

CSS-schoonmaak

CSS-SchoonMAAK
Made Blue

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

CSS-Schoonmaak is ambassadeur sinds 2021

Over CSS-Schoonmaak

CSS levert al sinds 1954 full-service maatwerk op schoonmaakgebied inclusief glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en opleveringsschoonmaak.

Tevens is CSS leverancier van sanitaire producten en leveren zij diensten op facilitair gebied.

De rode draad achter deze kernactiviteiten is verantwoord en duurzaam ondernemen.

Een glaasje water uit de kraan, een verkwikkende douche in de ochtend, je handen wassen voor het eten, nog even snel je tanden poetsen… het is voor ons zo vanzelfsprekend dat er schoon drinkwater voorhanden is, dat je bijna zou vergeten dat dat niet voor iedereen ter wereld geldt. 

Rogier Coppejans, Directeur

In beeld

CSS-Schoonmaak investeert al langere tijd in het implementeren van nieuwe technieken en in training van personeel, met als doel het waterverbruik en het gebruik van schoonmaakmiddelen zoveel terug te dringen. Zo lukt het om plastic afval en de CO2-uitstoot te verlagen. Maar wordt er óók twintig liter water per uur bespaard. 

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Vebego Facility Solutions

Vebego Facility Solutions is een facilitaire dienstverlener binnen de Vebego holding en ondersteunt Made Blue als sinds 2016 door de inzet van haar netwerk en kennis.

Lees meer

MERKKWater

MERKKWater wil water overal duurzaam toegankelijk maken door het leveren van watertappunten. Elk nieuw onderhoudscontract zorgt daarbij voor 100.000 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Koffiepartners

Met haar eigen prestigieuze merk espressobonen – Cento% – steunt Koffiepartners Made Blue met 1000 liter water per verkochte doos.

Lees meer

Care for coffee

Care for Coffee doneert 1.000.000 liter schoon drinkwater aan landen waar permanent waterschaarste heerst zoals Tanzania, Oeganda, Vietnam en Ethiopië.

Lees meer