This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

SOURCE

SOURCE

Source is leverancier voor verschillende schoonmaak- en hygiëneproducten in de UK. Ze verkopen onder andere de producten van Soap²O, tevens Made Blue Ambassadeur. Sustainbility zit het DNA van Source verweven, en daarom wilden ze graag de bijdrage van Soap²O verdubbelen.

33

Liter per verkocht sachet Soap²O zeep.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Source is ambassadeur sinds 2023

Over SOURCE

Source verkoopt niet alleen duurzaame producten. Ze streven ernaar hun hele bedrijfsvoering zo sustainable mogelijk in te richten. De producten worden vervoerd met elektrische bestelbusjes, en hun distributriecentrum draait op zonne-energie. Ze adviseren hun klanten graag hoe ze zo bewust mogelijk om kunnen gaan met het milieu en kunnen hierin heel overtuigend zijn! De vraag is niet waarom, maar wanneer, aldus een van de eigenaren van Source.

We gaan nog meer initiatieven bedenken zodat we via aankopen van onze klanten grotere donaties kunnen gaan doen aan Made Blue.

Ollie Rastall, Source

Samen naar Oeganda

Ollie Rastall, directeur bij Source, ging met ons mee op projectbezoek naar Oeganda in 2023. In deze video zie je zijn ervaring en reactie op wat hij daar allemaal heeft gezien. Je kan meer video’s van deze reis bekijken op ons Youtube kanaal.

Source, Soap²O & Made BluE

Soap²O is al sinds 2022 ambassadeur van Made Blue. Hun zeep bespaart enorm veel transport, water en afval. Dit zetten zij kracht bij met hun donatie aan Made Blue. Deze is nu dankzij de samenwerking met Source nog eens verdubbeld. Geweldig om te zien hoe deze partijen elkaar hebben geïnspireerd en versterken.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Orange Blend

De koffie van Orange Blend wordt met zorg en aandacht geplukt, gesorteerd en verpakt om geschonken te worden op kantoor. Hun uitgebreide range koffiemachines maakt het nog gemakkelijker om de hele…

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer

i-team Global

De wendbare schrobzuigmachine i-mop van i-team Global bespaart veel water. Het water dat toch nog nodig is, wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Plus h2o

Plus h2o zet milieuvriendelijke schoonmaak met stip op de eerste plek. Per verkochte sachet schoonmaakmiddel doneren zij 35 liter aan onze missie.

Lees meer