This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

SOURCE

SOURCE

Source is leverancier voor verschillende schoonmaak- en hygiëneproducten in de UK. Ze verkopen onder andere de producten van Soap²O, tevens Made Blue Ambassadeur. Sustainbility zit het DNA van Source verweven, en daarom wilden ze graag de bijdrage van Soap²O verdubbelen.

33

Liter per verkocht sachet Soap²O zeep.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Source is ambassadeur sinds 2023

Over SOURCE

Source verkoopt niet alleen duurzaame producten. Ze streven ernaar hun hele bedrijfsvoering zo sustainable mogelijk in te richten. De producten worden vervoerd met elektrische bestelbusjes, en hun distributriecentrum draait op zonne-energie. Ze adviseren hun klanten graag hoe ze zo bewust mogelijk om kunnen gaan met het milieu en kunnen hierin heel overtuigend zijn! De vraag is niet waarom, maar wanneer, aldus een van de eigenaren van Source.

We gaan nog meer initiatieven bedenken zodat we via aankopen van onze klanten grotere donaties kunnen gaan doen aan Made Blue.

Ollie Rastall, Source

Source, Soap²O & Made BluE

Soap²O is al sinds 2022 ambassadeur van Made Blue. Hun zeep bespaart enorm veel transport, water en afval. Dit zetten zij kracht bij met hun donatie aan Made Blue. Deze is nu dankzij de samenwerking met Source nog eens verdubbeld. Geweldig om te zien hoe deze partijen elkaar hebben geïnspireerd en versterken.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Chespack Hygiene

Chespack Hygiene is een van de grootste distributeurs van schoonmaak- en hygiëneproducten in het VK en doneert schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

SOAP2O

SOAP2O is de meest duurzame zeep ter wereld zonder water en zonder afval. Het bespaarde water wordt teruggegeven aan mensen in nood via de Made Blue Foundation.

Lees meer

ECS Global

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

Lees meer

EasyClean

Easyclean is een schoonmaakbedrijf uit België en werkt zo duurzaam mogelijk. Zo besparen ze onder meer 20 liter water per schoonmaakuur en zetten dat om in schoon drinkwater.

Lees meer