This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

SOAP2O

SOAP2O is de meest duurzame zeep ter wereld zonder water en zonder afval. Het bespaarde water wordt teruggegeven aan mensen in nood via de Made Blue Foundation.

33

Liter water per verkochte verpakking zeep

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

SOAP2O is ambassadeur sinds 2022

OVER SOAP2O

SOAP₂O is gestart toen oprichter Jordan Hurley een enorm gat in de markt zag. Jordan leverde en distribueerde ontsmettingsapparatuur tijdens de pandemie in 2020. Enkele van zijn meest populaire producten waren automatische dispensers en daarom was hij voortdurend op zoek naar manieren om deze te verbeteren.

In dat proces kwam hij op het idee om het transport volume drastisch te verminderen door te werken met zeeppoeder in plaats van zeepoplossingen.

Nu is SOAP2O met recht de meest duurzame zeep ter wereld en om dat kracht bij te zetten wordt het bespaarde water teruggegeven aan de mensen die het hard nodig hebben.

We zijn zo blij deel uit te maken van het netwerk van de Made Blue Foundation. Zo halen we het water uit onze producten en geven het terug aan degenen die het het meest nodig hebben.

Jordan Hurley, Oprichter van SOAP2O

In beeld

Een hele pallet van 5 liter vloeibaar concentraat kan vervangen worden door 4 verpakkingen SOAP2O. Dat scheelt enorm veel transport en water.

De zeep van SOAP2O wordt verpakt in wateroplosbare PVA-film. Er is dus geen afval om weg te gooien.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Candles4planet

Candles4Planet maakt stijlvolle kaarsen met diverse geuren en helemaal van natuurlijke materialen. Elke kaars uit de people collection zorgt bovendien voor 3300 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan veel langer mee dan gewone katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaart is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees meer

Mövenpick Hotels

Mövenpick Hotels bespaart veel water op de hotelkamers door slimme technieken. Het bespaarde water wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Westerveld

Schoonmaakbedrijf Westerveld biedt haar klanten de optie om bespaard water om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer