This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

SOAP2O

SOAP2O is de meest duurzame zeep ter wereld zonder water en zonder afval. Het bespaarde water wordt teruggegeven aan mensen in nood via de Made Blue Foundation.

33

Liter water per verkochte verpakking zeep

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

SOAP2O is ambassadeur sinds 2022

OVER SOAP2O

SOAP₂O is gestart toen oprichter Jordan Hurley een enorm gat in de markt zag. Jordan leverde en distribueerde ontsmettingsapparatuur tijdens de pandemie in 2020. Enkele van zijn meest populaire producten waren automatische dispensers en daarom was hij voortdurend op zoek naar manieren om deze te verbeteren.

In dat proces kwam hij op het idee om het transport volume drastisch te verminderen door te werken met zeeppoeder in plaats van zeepoplossingen.

Nu is SOAP2O met recht de meest duurzame zeep ter wereld en om dat kracht bij te zetten wordt het bespaarde water teruggegeven aan de mensen die het hard nodig hebben.

We zijn zo blij deel uit te maken van het netwerk van de Made Blue Foundation. Zo halen we het water uit onze producten en geven het terug aan degenen die het het meest nodig hebben.

Jordan Hurley, Oprichter van SOAP2O

In beeld

Een hele pallet van 5 liter vloeibaar concentraat kan vervangen worden door 4 verpakkingen SOAP2O. Dat scheelt enorm veel transport en water.

De zeep van SOAP2O wordt verpakt in wateroplosbare PVA-film. Er is dus geen afval om weg te gooien.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kinran

Omgevingsexperts van Kinran zorgen met elk gewerkt uur voor 300 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Bird Brewery

Bird Brewery spiegelt het waterverbruik van haar bierproductie: dat is 4 tot 6 liter per liter bier.

Lees meer

dé humic water

dé humic is water dat smaakt zoals water, maar dan vermengd met een natuurlijk organisch complex dat superrijk is aan mineralen en antioxidanten. Elk verkocht flesje zorgt bovendien voor 100 liter…

Lees meer

Bevallingsbaden

Bij ieder verkocht of verhuurd bevallingsbad doneert Bevallingsbaden 650 liter water aan Made Blue, evenveel als wordt gebruikt bij een bevalling dus.

Lees meer