This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Plus h2o

Plus h2o

Plus h2o zet milieuvriendelijke schoonmaak met stip op de eerste plek. Als hoofddistributeur van soluCLEAN, een duurzame schoonmaakoplossing waarbij plastic afval, C02 uitstoot en waterverspilling aanzienlijk wordt verminderd. Per verkochte sachet schoonmaakmiddel doneren zij 35 liter aan onze missie.

35

Liter per verkochte navulling schoonmaakmiddel.

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2024

Plus h2o is ambassadeur sinds 2024.

h2o soluclean product

Duurzaam poetsen

We kunnen niet meer om het milieu en klimaat heen, en dat zorgt voor een continue zoektocht naar duurzame alternatieven voor onze dagelijkse producten. Plus h2o is een koploper in de schoonmaakmiddelenbranche en biedt baanbrekende producten aan om haar klanten te helpen op een milieuvriendelijke manier te schoonmaken. Als hoofddistributeur van soluCLEAN – tevens Made Blue ambassadeur – bieden zij een ruim assortiment schoonmaakmiddelen voor ieder doeleinde.
Per verkochte navulling doneert Plus h2o 35 liter water aan Made Blue.

In today’s environmentally conscious world, it’s vitally important we reduce single-use plastic and look for eco-friendly alternatives. Plus H20 is at the forefront of creating sustainable and effective cleaning solutions that tick all the boxes.

Chris Smith, Managing Director

soluClean

Schoonmaakproducten waar je zelf nog water aan toe moet voegen worden steeds vaker gebruikt. Dat is niet gek, want ze hebben veel voordelen. Het is een stuk gemakkelijker en goedkoper om ze te vervoeren en op te slaan, en er is veel minder verpakkingsmateriaal voor nodig. 

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Coffee-Star

Ieder kopje koffie van Coffee-star staat gelijk aan een donatie voor schoon drinkwater voor iedereen. Want koffie drink je nooit alleen!

Lees meer

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan veel langer mee dan gewone katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaart is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees meer

Kinran

Omgevingsexperts van Kinran zorgen met elk gewerkt uur voor 300 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

IBN Facilitair

Facilitair dienstverlening IBN Facilitair koos ervoor om de watervoetadruk van haar gebouwen te spiegelen met liters schoon drinkwater.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers