Volg ons ook op:

Ambassadeurs

De Ambassadeurs

Dit zijn de ambassadeurs van het programma Een liter voor een liter van MADE BLUE.
Zij zetten hun waterverbruik of waterbesparing om in een tastbaar aantal liters schoon drinkwater.

Hotelgift

“Zo realiseerden we in de maand december maar liefst 4.000.000 liter schoon drinkwater! Dat is voldoende om 58 mensen 10 jaar lang te voorzien van schoon drinkwater. Gaaf toch?”

HMSHost

“Onze gasten reizen de hele wereld over, ook naar landen waar veilig drinkwater bijna niet te vinden is. Wij vinden het belangrijk om onze gasten daar bewust van te maken. Daarom spiegelen we het waterverbruik van de productie en consumptie van alle onze dranken in de ruim 70 locaties op Schiphol.”

headson

“Dit betekent dat moeders en kinderen hiervoor niet langer dagelijks kilometers ver hoeven te lopen. Hoeveel tijd houden ze dan over? Tijd om te besteden aan hun gezin, opleiding of plannen voor de toekomst. Je kunt je voorstellen welk verschil dit maakt voor henzelf en de gemeenschap waarin ze leven.”

Compass Group

“Compass Group heeft zich aangesloten bij Made Blue om een concrete bijdrage te leveren aan waterprojecten in landen waar schoon drinkwater geen vanzelfsprekendheid is. Wij spiegelen alle consumpties van bijna 1.000 restaurants met tweemaal zoveel consumpties schoon drinkwater.”

Blycolin

“Op deze manier kunnen we het water dat we in onze eigen wasserijen verbruiken direct teruggeven aan schoon drinkwater projecten in bijvoorbeeld Bangladesh of Ethiopië.”

Op dit moment staan nog niet alle ambassadeurs op deze gloednieuwe website. In het voorjaar wordt dit verder aangevuld.

Ook ambassadeur worden?
Vul dit formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op

De drie meest gestelde vragen

Klik om verder te lezen

Hoe worden de liters gerealiseerd?

En hoe werkt de stichting?

Wat kost het om mee te doen?

En wat krijg ik ervoor terug?

Welke waterprojecten hebben jullie?

En in welke landen?