Ambassadeurs

De Ambassadeurs

Dit zijn de ambassadeurs van het programma Een liter voor een liter van MADE BLUE.
Zij zetten hun waterverbruik of waterbesparing om in een tastbaar aantal liters schoon drinkwater.

Clear Circle

ClearCircle biedt een compleet circulair pakket duurzame en afbreekbare schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik. De ‘bag-in-box’ oplossing zorgt voor een gesloten verpakkingsstroom, uniek in de schoonmaakbranche. Om de duurzaamheid van de werkwijze en maatschappelijke betrokkenheid nog verder te onderstrepen wordt er bovendien 500 liter schoon drinkwater beschikbaar gemaakt voor elke geleverde bag-in-box én 1000 liter voor elk retour gestuurde box.

Small English

Small english is een visual arts & design studio met een webshop vol geïllustreerde producten. Voor elk verkocht product zorgt MADE BLUE voor 2.000 liter schoon drinkwater.

Hoppig Bierfestival

Hoppig Bierfestival is hét Bierfestival in de Haarlemmermeer met Nederlandse brouwers. Voor elk biertje dat wordt genuttigd doneert Hoppig 100 liter water en ook elk overgebleven muntje is goed voor 100 liter.

Bird Brewery

Om één liter bier te brouwen verbruikt een brouwerij gemiddeld 4 tot 6 liter drinkwater. Dat is drinkwater dat niet overal ter wereld goed te verkrijgen is. Daarom zorgt Bird Brewery ervoor dat het waterverbruik uit de productie van haar bieren weer beschikbaar komt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Voor de geserveerde gerechten en dranken is vaak veel drinkwater gebruikt in de keten: van citroen tot limonade, van cacaoboon tot chocolaatje enz. Door alle liters drinkwater die in de productieketen zijn gebruikt ook weer terug te brengen als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden is de cirkel rond: een liter voor een liter.

Fair Flora

Het water wat is verbruikt met kweken van bloemen & planten met Fair Flora label wordt in gelijke mate opnieuw beschikbaar gemaakt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Biolab

BioLab doneert voor iedere getekende offerte op hun Biolab.nl en bestelling op Legionelladouchekoppen.nl 1.000 liter schoon drinkwater. Daarnaast biedt Biolab haar klanten de mogelijkheid om in de webshop korting om te ruilen voor liters schoon drinkwater.

Bevallingsbaden

Bij ieder verkocht of verhuurd bevallingsbad doneert Bevallingsbaden 650 liter water aan MADE BLUE. Precies de hoeveelheid die wordt gebruikt bij een bevalling.

Westerveld

Westerveld biedt opdrachtgevers de optie om alle verbruikte liters tijdens haar schoonmaakwerkzaamheden te spiegelen via Made Blue.

Retulp

Retulp is een nieuw Nederlands merk met hippe, herbruibare producten om plastic te voorkomen. Voor elke verkochte fles of bidon zorgt Retulp voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

1 2 3 4
Ook ambassadeur worden?
Vul dit formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op

De drie meest gestelde vragen

Klik om verder te lezen

Hoe worden de liters gerealiseerd?

En hoe werkt de stichting?

Wat kost het om mee te doen?

En wat krijg ik ervoor terug?

Welke waterprojecten hebben jullie?

En in welke landen?