Volg ons ook op

Tag

waterproject
Schoon drinkwater voor de minderheidsgroepen in Vietnam - Ba Thuoc district - Dien Quang - World Vision - Foto Anne Harteman

Schoon drinkwater voor minderheidsgroepen

Sinds 2019 investeren wij in dit waterproject in Vietnam met als doel om 3.572 mensen te voorzien van schoon drinkwater in huis.

MADE BLUE project Gouden Wijken op West-Java

Gouden wijken op Java

Ons project op Java, Indonesië, is onderdeel van “Gerakan Desa Emas”: de beweging om gouden wijken te maken van wijken die nu onder de armoedegrens leven.

Kajiado Kenia Amref Flying Doctors - MADE BLUE

Schoon water, gezonde Masai

Van 2012 tot 2015 ging de bijdrage van MADE BLUE aan Amref Flying Doctors naar het gezondheidsprogramma ‘Schoon water, gezonde Masai’.

Dit project richtte zich op een afname van het aantal water- en sanitatiegerelateerde ziekten bij de Masai door het verbeteren van de toegang tot veilig drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Water Vending Machine van Said in Tanzania

De Water Vending Machine van Said

Sinds 2018 hebben we geïnvesteerd in het waterproject van Said in Tanzania. Said ontwikkelde de Water Vending Machine: een superslim systeem, dat met behulp van zonne-energie veilig drinkwater kan bieden.

MADE_BLUE_Simavi_Bangladesh_Khulna

WASH op het platteland van Bangladesh

Het project “Promoting Environmental Health for Rural School and Community’ werd mede mogelijk gemaakt door MADE BLUE en werd uitgevoerd in de periode van april 2013 tot in maart 2016. Het project vond plaats in de regio Khulna in het Westen van Bangladesh.

Schoon water een zaak voor iedereen - Amref en MADE BLUE

Schoon water: een zaak voor iedereen

Een vijfjarig waterproject uitgevoerd door Amref Flying Doctors in de sloppenwijken rondom Addis Ababa in Ethiopië.