This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

DRAAG OOK BIJ

Wil jij ook bijdragen aan onze missie: schoon drinkwater voor iedereen?
Dat kan op veel meer manieren dan alleen door te doneren.
Kijk hieronder hoe je ons kunt steunen.

Waarom is gebrek aan schoon drinkwater een probleem

Doneer direct

Maak nu direct en persoonlijk impact door een keuze te maken uit de mogelijkheden op onze donatie pagina. Geef jij een kind een jaar lang water op school of wil je een heel gezin voorzien van een jaar lang toegang tot genoeg water om te drinken, koken en wassen?

DoneEr met je bedrijf

Een sponsorloop, een benefietavond of een veiling? Wij werken er graag aan mee. Wij zorgen voor communicatiematerialen en eventueel voor water, jij zorgt voor een mooi evenement. Direct doneren mag natuurlijk ook, kies zelf je liters.

COMPENSEER JE WATERVERBRUIK

Bepaal de waterbesparing of het verbruik van jouw product, dienst, organisatie of klant en zet die om in evenveel liters schoon drinkwater. Dat is tastbaar en gegarandeerd en kan alleen bij ons programma Een liter voor een liter. Vele bedrijven gingen je voor.

ga voor herbruikbare flessen

Geef je klanten of je medewerkers een unieke herbruikbare fles zodat ze duurzame water kunnen drinken. Met jouw maatwerk opdruk maak je indruk en reclame! Met een Made Blue opdruk vertel je een glashelder verhaal. In alle gevallen zorg je bij elk item ook voor schoon drinkwater.

enjoy water to give water door hanger

Bespaar op water in je hotel

Water besparen in je hotel, water serveren in het restaurant of bij evenementen of waterflessen op de hotelkamer?

Wij hebben een duurzame oplossing voor je die geld bespaart. Bovendien draag je bij aan onze missie: schoon drinkwater voor iedereen.

Serveer lokaal gebotteLd water

Stop met bronwater en tap gefilterd, gekoeld en bruisend water uit een leidingwaterkoeler. Dat is duurzamer, makkelijker en vaak voordeliger. We hebben altijd een passende oplossing voor jouw restaurant. Kies uit ons standaard glaswerk of ga voor je eigen tafelwater.

Tap gekoeld water op kantoor

Trakeer je medewerkers en gasten op heerlijk fris en bruisend water uit een leidingwaterkoeler van Made Blue. Dat is duurzamer, makkelijker en vaak voordeliger. Elke waterkoeler vertelt een verhaal en je maakt het compleet met bijpassend glaswerk en communicatiematerialen.

Shop bij een van onze ambassadeurs

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het waterverbruik van hun product, dienst of organisatie te compenseren of juist het bespaarde water te spiegelen met evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.
Koop jij een van hun producten of doe je zaken met deze bedrijven, dan draag jij dus bij aan onze missie.

QUOOKER

Elke Quooker Combi bespaart behoorlijk wat water en dat komt via Made Blue weer beschikbaar als schoon drinkwater.

La Trappe

Samen met de Schotse brouwer Brewdog lanceerde La Trappe het unieke Practice What You Preach speciaalbier met duizend keer zoveel water.

I-did

I-did maakt mooie producten van gerecycled textiel en bespaart daarmee veel water.

BLYCOLIN

Blycolin levert en reinigt textiel voor de horeca op een steeds duurzamere manier. Het resterende waterverbruik doneert Blycolin aan Made Blue.

02life

Elke fles van deze verfrissende sportdrank zorgt extra zuurstof voor jou en voor 5 liter in een van onze projecten.

Hotelgift

Elke Hotelgift van Experiencegift levert niet alleen een geweldige ervaring op maar ook 1000 liter schoon drinkwater in de landen waar dat hard nodig is

MAAS

Ze staan door het hele land en elke consumptie zorgt ook voor een consumptie drinkwater: de koffieautomaten van MAAS.

I-team

De innovatie schoonmaakmachines van i-team besparen veel water en geven dat water aan onze projecten.

Drink water made blue

Op de kaart hieronder zie je in het blauw alle 350+ horeca locaties die het beste water voor de wereld op de menukaart hebben staan, zoals alle vestigingen van The Student Hotels en ’t Zusje en bij in totaal meer dan 6 Michelin sterren.

Zij hebben ervoor gekozen om duurzaam, lokaal water te tappen en daarvoor te doneren. Zo zorgt Made Blue ervoor dat steeds 1000 keer zoveel schoon drinkwater wordt gerealiseerd.

Neem contact op

Vul hier je gegevens in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.