Doneer als bedrijf

Eenmalig doneren

Doneer eenmalig en kies zelf hoeveel. Dat kan al vanaf 100 euro. Daarmee maak je maar liefst 333.333 liter schoon drinkwater beschikbaar.

Doneren via een factuur

Wil je liever een donatieverzoek (factuur) ontvangen voor een specifiek bedrag waarmee je tevens je donatie kunt aftrekken van het bedrijfsresultaat? Vul dan het formulier in achter deze knop.

Een liter voor een liter

Spiegel de waterbesparing of het verbruik van je product, dienst, klant of organisatie met evenveel liters schoon drinkwater in ons programma Een liter voor een liter, tastbaar en gegarandeerd. Vanaf 1.000.000 liter per jaar mag je je organisatie ambassadeur noemen en krijg je een mooie plek tussen deze ambassadeurs. Elk jaar ontvang je een certificaat en nog veel meer. Iets voor jouw organisatie?

ANDERS bijdragen?

waterflessen

Geef je klanten of je medewerkers een van onze duurzame, herbruikbare flessen met unieke opdruk. Dan maak je niet alleen indruk maar ook veel impact!

Waterkoelers

Ga voor gekoeld en bruisend water in je restaurant, hotel of kantoor met een van onze waterkoelers. Zo zorg je voor 1000 keer zoveel drinkwater en blije gasten en medewerkers.

WAAROM?

785.000.000 mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater.
Zij hebben een dagtaak aan het halen van water dat vaak nog vervuild is ook.
Het gevolg is dat ze vaak ziek zijn en niet kunnen werken of naar school kunnen.