This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan drie keer zo lang mee als standaard katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaard is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

2250

Liter water per t-shirt

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Greenwear is ambassadeur sinds 2022

OVER Greenwear

Op basis van jarenlange ervaring maakt Greenwear t-shirts geweven van katoen en polyester. De kwaliteit is zo goed dat ze drie keer zo lang meegaan als standaard katoenen t-shirts. Bij de productie komt minder water kijken en er hoeft minder vaak geproduceerd te worden. Dat scheelt bij elkaar maar liefst 2250 liter water per t-shirt.

Bij Greenwear kun je eenvoudig je t-shirts laten bedrukken en daarbij zie je gelijk hoeveel water je bespaart. Evenveel water wordt vervolgens gerealiseerd in een van de waterprojecten van Made Blue.

Duurzaam is ergens heel lang mee doen, zo zeggen ook alle onderzoekers op dit gebied. Op deze manier van duurzaamheid is ons T-shirt ontwikkeld. Een T-shirt om heel vaak te kunnen dragen en ook meer dan 150 keer te kunnen wassen. Toen dat was gelukt bleek dat we daarmee ook heel veel water besparen.

In beeld

Greenwear laat op de site bij elke bestelling duidelijk zien wat jouw impact is. Bestel je bijvoorbeeld genoeg t-shirts voor jouw bedrijf dan kun je een heel Tikibad vullen!

Wil je als consument t-shirts bestellen dan kan dat ook: zonder logo maar met de unieke J.A.W.S. opdruk (Just A White T-shirt).

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

CWS

CWS levert met de SmartWash een systeem voor handen wassen en ontsmetting ineen. Daarmee wordt veel water bespaard en dat wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Plastic Bottle Supplies

Plastic Bottle Supplies ontwikkelde de duurzame waterflessen van Bottle Up gemaakt voor 100% suikerriet en vrij van BPA en doneert net als Bottle Up 100 liter schoon drinkwater per fles.

Lees meer

SOAP2O

SOAP2O is de meest duurzame zeep ter wereld zonder water en zonder afval. Het bespaarde water wordt teruggegeven aan mensen in nood via de Made Blue Foundation.

Lees meer

Care

Schoonmaakbedrijf Care bespaart water bij haar klanten met innovatieve schoonmaak technieken en zet dat om in drinkwater.

Lees meer