This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan drie keer zo lang mee als standaard katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaard is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

2250

Liter water per t-shirt

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Greenwear is ambassadeur sinds 2022

OVER Greenwear

Op basis van jarenlange ervaring maakt Greenwear t-shirts geweven van katoen en polyester. De kwaliteit is zo goed dat ze drie keer zo lang meegaan als standaard katoenen t-shirts. Bij de productie komt minder water kijken en er hoeft minder vaak geproduceerd te worden. Dat scheelt bij elkaar maar liefst 2250 liter water per t-shirt.

Bij Greenwear kun je eenvoudig je t-shirts laten bedrukken en daarbij zie je gelijk hoeveel water je bespaart. Evenveel water wordt vervolgens gerealiseerd in een van de waterprojecten van Made Blue.

Duurzaam is ergens heel lang mee doen, zo zeggen ook alle onderzoekers op dit gebied. Op deze manier van duurzaamheid is ons T-shirt ontwikkeld. Een T-shirt om heel vaak te kunnen dragen en ook meer dan 150 keer te kunnen wassen. Toen dat was gelukt bleek dat we daarmee ook heel veel water besparen.

In beeld

Greenwear laat op de site bij elke bestelling duidelijk zien wat jouw impact is. Bestel je bijvoorbeeld genoeg t-shirts voor jouw bedrijf dan kun je een heel Tikibad vullen!

Wil je als consument t-shirts bestellen dan kan dat ook: zonder logo maar met de unieke J.A.W.S. opdruk (Just A White T-shirt).

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Small English

Small english is een visual arts & design studio met een webshop vol geïllustreerde producten. Elk verkocht product zorgt voor 2.000 liter drinkwater.

Lees meer

Bottle Up

Bottle Up biedt het perfecte alternatief voor water in PET voor onderweg: een herbruikbare fles, vooraf gevuld, gemaakt van suikerriet en inclusief 50 liter schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

MERKKWater

MERKKWater wil water overal duurzaam toegankelijk maken door het leveren van watertappunten. Elk nieuw onderhoudscontract zorgt daarbij voor 100.000 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Value Masters

Value Masters ontwikkelen integraties en maatwerk applicaties die gemakkelijk en mooi in gebruik zijn. Elke nieuwe opdracht zorgt voor een bijdrage aan schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer