Tag

een liter voor een liter
Hoppig bierfestival ambassadeur van MADE BLUE

Hoppig Bierfestival

/ /
Hoppig Bierfestival is hét Bierfestival in de Haarlemmermeer met Nederlandse brouwers. Voor elk biertje dat wordt genuttigd doneert Hoppig 100 liter water en ook elk overgebleven muntje is goed voor 100 liter.

Bird Brewery

/ /
Om één liter bier te brouwen verbruikt een brouwerij gemiddeld 4 tot 6 liter drinkwater. Dat is drinkwater dat niet overal ter wereld goed te verkrijgen is. Daarom zorgt Bird Brewery ervoor dat het waterverbruik uit de productie van haar bieren weer beschikbaar komt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.
Mood4Food ambassadeur van MADE BLUE

Mood4Food

/ /
Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Voor de geserveerde gerechten en dranken is vaak veel drinkwater gebruikt in de keten: van citroen tot limonade, van cacaoboon tot chocolaatje enz. Door alle liters drinkwater die in de productieketen zijn gebruikt ook weer terug te brengen als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden is de cirkel rond: een […]

Fair Flora

/ /
Het water wat is verbruikt met kweken van bloemen & planten met Fair Flora label wordt in gelijke mate opnieuw beschikbaar gemaakt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.
Fair Flora ambassadeur van MADE BLUE

Biolab

/ /
BioLab doneert voor iedere getekende offerte op hun Biolab.nl en bestelling op Legionelladouchekoppen.nl 1.000 liter schoon drinkwater. Daarnaast biedt Biolab haar klanten de mogelijkheid om in de webshop korting om te ruilen voor liters schoon drinkwater.

Westerveld

/ /
Westerveld biedt opdrachtgevers de optie om alle verbruikte liters tijdens haar schoonmaakwerkzaamheden te spiegelen via Made Blue.
Duurzame Drinkflessen van Retulp

Retulp

/ /
Retulp is een nieuw Nederlands merk met hippe, herbruibare producten om plastic te voorkomen. Voor elke verkochte fles of bidon zorgt Retulp voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Stoffels Bleijenberg

/ /
Stoffels Bleijenberg biedt klanten de mogelijkheid om het waterverbruik van de schoonmaakdiensten te spiegelen via Made Blue.

Energy Boost

/ /
Bij de aanschaf van iedere Energy Boost Box realiseren we samen met MADE BLUE voor 3 personen een dag lang schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Vebego

/ /
Met Made Blue maken Vebego bedrijven het mogelijk om het drinkwater dat bij schoonmaakwerkzaamheden op locatie bij klanten wordt bespaard te spiegelen, een liter voor een liter.
1 2 3 4