nlBel ons: +31 70 89 19 492
Volg ons ook op:

Gekoeld en bruisend water op kantoor

Met MADE BLUE drink je op kantoor gekoeld, plat en bruisend water uit een leidingwaterkoeler.
Dat is lekkerder, makkelijker en duurzamer. Elke waterkoeler zorgt bovendien voor 1.000.000 liter schoon drinkwater per jaar.

IN HET KORT

Selecteer

Kies de waterkoeler die het beste past en serveer (gefilterd) gekoeld, plat, bruisend of zelfs heet water vanaf 95 euro per maand all-in.

Presenteer

Kies (optioneel) uit ons glaswerk en zet met onze communicatiematerialen een tastbare uiting van maatschappelijke betrokkenheid in het kantoor.

Doneer

Doneer via een vast maandbedrag en zorg voor 1.000.000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per jaar!

Trakteer

Laat medewerkers en gasten genieten van water van de beste kwaliteit met een indrukwekkend verhaal.

Waarom meedoen?

Waarom is MADE BLUE het beste water op kantoor?

Gezond en gaaf

Het drinken van voldoende water is essentieel voor de vitaliteit van je medewerkers en met onze waterkoelers wordt dat gekoppeld aan een tastbaar goed doel.

Geen gedoe

Bij MADE BLUE betaal je een vast bedrag per maand zonder investering vooraf en zonder vast contract maar inclusief service en onderhoud. 

Gemakkelijk en groen

Sjouwen met flessen of barrels: het is niet nodig. Het lekkerste gekoelde water tap je nu zelf, uit een leidingwaterkoeler op kantoor. Dat is lekkerder, makkelijker en super duurzaam!

Impressie
Wij hebben altijd een waterkoeler die past en kunnen glaswerk aanpassen aan jouw stijl
Made Blue fles Kilimanjaro 0,7 liter
Onze standaard fles van 0,7 liter
Gekoeld kraanwater tappen
Onderbouw waterkoeler met taptoren
Karaffen van MADE BLUE bij Heroine
Karaffen van MADE BLUE bij Heroine
 • Eetvilla van den Brink

  “Ons familiebedrijf gaat over van generatie op generatie. Nu wij zelf kinderen hebben denken we toch wat meer aan wat we kunnen doen om duurzamer om te werken en daar past MADE BLUE perfect bij.”

 • Novotel Amsterdam Schiphol Airport

  “Wij krijgen veel positieve feedback van de gasten maar ook van het team. We zijn trots op wat we inmiddels al bereikt hebben samen.”

 • PESCA

  “Wij hebben voor MADE BLUE gekozen omdat we milieu-bewust bezig willen zijn en aan non-food waste doen. We hebben nu veel minder afval en ook minder logistiek.”

 • ’t Misverstant

  “Ik zou het iedereen aanraden: je hoeft geen investering te doen, je zit niet vast aan een wurgcontract, je betaalt een eerlijke literprijs en je hebt een mooie branding met je eigen flessen.”

 • Beachclub BIRDS

  “Wij willen sociaal ondernemen op een manier dat niet alleen het goede doel er beter van wordt maar ook onze gasten. Het is supertof om te zien hoe onze gasten reageren op de manier waarop zij bijdragen aan een betere wereld.”

 • QO Amsterdam

  “Wij zijn in Nederland ontzettend rijk met ons drinkwater. Dat zie je maar weinig in de wereld. Om daar een steentje aan bij te dragen en om onze gasten daarvan bewust te maken werken we graag met MADE BLUE op onze hotelkamers.”

 • Héroine Rotterdam – Restaurant & Bar

  “Het heeft voor ons als ondernemers bijna geen moeite gekost om te kunnen starten met MADE BLUE. Er is een tap geïnstalleerd en er zijn karaffen en flessen geleverd en toen konden we van start.”

 • ’t Zusje

  “Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”

Ik wil hier meer over weten
Neem contact met mij op

Ons team

Deze accountmanagers staan je graag te woord

Laatste updates

Bekijk alles
0
Ambassadeurs
0
Liter schoon drinkwater
0
Mensen toegang