This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

het beste water

Gekoeld en bruisend water uit een waterkoeler in stijlvol glaswerk of duurzame flessen voor onderweg, vooraf gevuld of bedrukt?

Onze oplossingen besparen CO2, voorkomen afval en zorgen altijd voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Bij Made Blue ga je voor het beste water voor de wereld én voor jou!

watertaps

Tap gefilterd, gekoeld en bruisend water uit een water tap die is aangesloten op de waterleiding. Dat is wel zo lekker, duurzaam en voordelig.

Wij hebben oplossingen voor restaurants, hotels en bijvoorbeeld kantoren. Voor in horeca of op het werk is er altijd passende techniek en capaciteit.

Wij zorgen altijd voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden en natuurlijk voor passende communicatiematerialen.

Glaswerk

Ga je voor onze herkenbare flessen of karaffen met een heldere boodschap of kies je voor een eigen ontwerp?

Serveer je eigen tafelwater in stijlvol glaswerk en verras je gasten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de reacties unaniem positief.

duurzame waterflessen

Onderweg wil je natuurlijk water drinken uit een stijlvolle, herbruikbare fles. Samen met onze partners hebben we een groot assortiment waterflessen en thermosflessen. Ze zijn allemaal te bedrukken of graveren in jouw stijl.

Deel ze uit aan je medewerkers of relaties! Alle flessen zorgen voor 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater en natuurlijk voor blije gezichten.

VOORVERPAKT WATER

Wil je water meegeven aan je gast of is snelheid van belang, ga dan voor flessen die we vooraf voor je gevuld hebben.

Ook hier kun je gaan voor een heldere boodschap en een eigen ontwerp. Wij hebben diverse opties die op prijs zelfs concurreren met PET.

Onze gasten reageren unaniem enthousiast en zijn graag bereid te betalen voor het water vanwege de boodschap op het glaswerk.

communicatie

We helpen je graag om aan je gasten en medewerkers te vertellen over de impact die je maakt.
Bijvoorbeeld met ons communicatiepakket en chequemomenten.

COMMUNICATIEpakket

Als ambassadeur van Made Blue ontvang je gratis en onbeperkt onze communicatiematerialen. Daarin vind je onze A6 boekjes, posters, flessenhangers (voor de horeca) en nog veel meer.

Ook vind je hierin een uitleg voor medewerkers, een eerste hulp bij storingen en tips bij het gebruik van het glaswerk. Alles is in het Nederlands én Engels..

Daarnaast zetten we onze ambassadeurs ook graag in het zonnetje op social media en helpen we je graag met de menukaart.

HET BESTE WATER VOOR DE WERELD?

Bij Made Blue noemen wij onze wateroplossingen graag het beste water voor de wereld. Dat klinkt onbescheiden, maar we menen het echt. Ons water verslaat zelfs kraanwater…

Waarom meedoen?

Wij noemen ons water het beste water voor de wereld, voor je zaak, je gasten en je medewerkers.
Dat menen we ook echt. Want zelf water tappen uit een leidingwaterkoeler heeft veel voordelen:

Gemakkelijk

Geen gesjouw met emballage of naar de glasbak en geen overvolle koelingen.

Goede marge

In veel gevallen zijn we per fles goedkoper dan de bekende merken bronwater.

Groen

Zelf water tappen scheelt veel transport, afval, plastic en CO2-uitstoot.

Grootste impact

Ons water heeft de meeste impact van alle goede doelen waters.

’t Zusje

Restaurantketen ’t Zusje besloot om met al haar vestigingen ambassadeur te worden van Made Blue. Elke locatie serveert nu lokaal gefilterd, gekoeld en bruisend water in onze kenmerkende flessen die altijd goed zijn voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Zo is elk restaurant nu elke dag goed voor 10 jaar lang schoon drinkwater voor 1 gezin in een land met een permanent water tekort.

Nu hebben we ons eigen tafelwater met een bijzondere boodschap waar gasten graag voor betalen.

BEACHCLUB BIRDS

Bas van den Brink van Beachclub Birds vertelt over hoe hij en Justine altijd droomden van een strandtent en hoe hun eerste seizoen is gegaan. Samen met ons realiseerden ze dat seizoen ruim 5 miljoen liter schoon drinkwater. Dat is voldoende om 137 gezinnen een jaar lang toegang geven tot schoon drinkwater. Proficiat met een mooi eerste seizoen!

SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

Dat is onze missie. Daarom zorgt het beste water voor de wereld voor schoon drinkwater in landen zoals Ethiopië en Vietnam.