het beste water

Gekoeld en bruisend water uit een waterkoeler in stijlvol glaswerk of duurzame flessen voor onderweg, vooraf gevuld of bedrukt?

Onze oplossingen besparen CO2, voorkomen afval en zorgen altijd voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Bij Made Blue ga je voor het beste water voor de wereld én voor jou!

watertaps

Tap gefilterd, gekoeld en bruisend water uit een water tap die is aangesloten op de waterleiding. Dat is wel zo lekker, duurzaam en voordelig.

Wij hebben oplossingen voor restaurants, hotels en bijvoorbeeld kantoren. Voor in horeca of op het werk is er altijd passende techniek en capaciteit.

Wij zorgen altijd voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden en natuurlijk voor passende communicatiematerialen.

Glaswerk

Ga je voor onze herkenbare flessen of karaffen met een heldere boodschap of kies je voor een eigen ontwerp?

Serveer je eigen tafelwater in stijlvol glaswerk en verras je gasten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de reacties unaniem positief.

Onze gasten reageren unaniem enthousiast en zijn graag bereid te betalen voor het water vanwege de boodschap op het glaswerk.

duurzame waterflessen

Onderweg wil je natuurlijk water drinken uit een stijlvolle, herbruikbare fles. Samen met onze partners hebben we een groot assortiment waterflessen en thermosflessen. Ze zijn allemaal te bedrukken of graveren in jouw stijl.

Deel ze uit aan je medewerkers of relaties! Alle flessen zorgen voor 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater en natuurlijk voor blije gezichten.

VOORVERPAKT WATER

Wil je water meegeven aan je gast of is snelheid van belang, ga dan voor flessen die we vooraf voor je gevuld hebben.

Ook hier kun je gaan voor een heldere boodschap en een eigen ontwerp. Wij hebben diverse opties die op prijs zelfs concurreren met PET.

HET BESTE WATER VOOR DE WERELD?

Bij Made Blue noemen wij onze wateroplossingen graag het beste water voor de wereld. Dat klinkt onbescheiden, maar we menen het echt. Ons water verslaat zelfs kraanwater…

SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

Dat is onze missie. Daarom zorgt het beste water voor de wereld voor schoon drinkwater in landen zoals Ethiopië en Vietnam.