Volg ons ook op

MADE BLUE Ambassadeurs winnen Gaia Green Awards

Wat mogen we trots zijn! Maar liefst drie horeca ambassadeurs van MADE BLUE waren dit jaar genomineerd voor de Gaia Green Awards en twee van hen gingen er met in totaal drie prijzen naar huis! Bekijk hier de winnaars.

Op dinsdag 22 september 2020 zijn voor de vijfde keer de Gaia Green Awards uitgereikt in Rotterdam Ahoy tijdens de netwerkbijeenkomst van Gastvrij Rotterdam. De Gaia Green Awards zijn awards voor horecabedrijven in Nederland en België die opvallen op het gebied van duurzaamheid.

Beachclub Birds wint Falco Eleonora award en Gaia Green Award

Beachclub BIRDS uit Den Haag won niet alleen in de categorie Strandpaviljoens maar ontving bovendien de ‘Falco Eleonora Award 2020’. Deze award wordt uitgereikt aan horecalocaties die uitblinken op het gebieden van duurzame Food & Beverage.

De Publiekprijs ging naar Noorderlicht Café uit Amsterdam. Zij kregen maar liefst 22,5% van de publiekstemmen! Elise Moeskops van Lastage greep helaas net naast de titel ‘Wijnvrouw van het jaar’ maar serveert nog altijd wel het beste water voor de wereld!

Noorderlicht Cafe wint publieksprijs van de Gaia Green Awards 2020

Op de foto’s zie je ook de andere trotse winnaars:

Hotels – Stayokay (Bergen op Zoom)
Restaurants – Veggies on Fire (Den Haag)

De Gaia Green Awards zijn een initiatief van een brede coalitie van organisaties en partijen die actief zijn in de verduurzaming van de horecasector. De partijen die de award dragen zijn Green Key Nederland, EKO Keurmerk, Biojournaal, Good Fish Foundation, Made Blue, Green Key België, Olijfbedrijf, hetWerkvan, Euro Toques Nederland en initiatiefnemer Green Leisure Group.

De onafhankelijke vakjury bestaat uit een vijftal vertegenwoordigers uit de branche. Jurylid Machiel van Dooren van MADE BLUE laat weten dat ondanks de COVID-19 crisis duurzaamheid nog steeds hoog op de agenda staat: ‘COVID-19 heeft een enorme weerslag op de horecasector, maar heeft er ook voor gezorgd dat horecalocaties hun eigen concept nog eens onder de loep hebben genomen. Duurzaamheid als onderscheidend vermogen wordt hierin steeds belangrijker’. Lees het hele bericht op Biojournaal.

Wil je ook jouw horecagelegenheid verduurzamen met het beste water voor de wereld?