This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Made Blue Ambassadeurs winnen Gaia Green Awards

MADE BLUE Ambassadeurs winnen Gaia Green Awards

Wat mogen we trots zijn! Maar liefst drie horeca ambassadeurs van Made Blue waren dit jaar genomineerd voor de Gaia Green Awards en twee van hen gingen er met in totaal drie prijzen naar huis! Bekijk hier de winnaars.

Beach club birds

Op dinsdag 22 september 2020 zijn voor de vijfde keer de Gaia Green Awards uitgereikt in Rotterdam Ahoy tijdens de netwerkbijeenkomst van Gastvrij Rotterdam. De Gaia Green Awards zijn awards voor horecabedrijven in Nederland en België die opvallen op het gebied van duurzaamheid.

Beachclub BIRDS uit Den Haag won niet alleen in de categorie Strandpaviljoens maar ontving bovendien de ‘Falco Eleonora Award 2020’. Deze award wordt uitgereikt aan horecalocaties die uitblinken op het gebieden van duurzame Food & Beverage.

Noorderlicht cafe

De Publiekprijs ging naar Noorderlicht Café uit Amsterdam. Zij kregen maar liefst 22,5% van de publiekstemmen!

Elise Moeskops van Lastage greep helaas net naast de titel ‘Wijnvrouw van het jaar’ maar serveert nog altijd wel het beste water voor de wereld!

COVID-19 heeft een enorme weerslag op de horecasector, maar heeft er ook voor gezorgd dat horecalocaties hun eigen concept nog eens onder de loep hebben genomen. Duurzaamheid als onderscheidend vermogen wordt hierin steeds belangrijker.

Machiel van Dooren, jurylid namens Made Blue

De Gaia green awards

De Gaia Green Awards zijn een initiatief van een brede coalitie van organisaties en partijen die actief zijn in de verduurzaming van de horecasector. De partijen die de award dragen zijn Green Key Nederland, EKO Keurmerk, Biojournaal, Good Fish Foundation, Made Blue, Green Key België, Olijfbedrijf, hetWerkvan, Euro Toques Nederland en initiatiefnemer Green Leisure Group.

Op de foto hierboven zie je ook de andere trotse winnaars:
Hotels – Stayokay (Bergen op Zoom)
Restaurants – Veggies on Fire (Den Haag)

De onafhankelijke vakjury bestaat uit een vijftal vertegenwoordigers uit de branche. Jurylid Machiel van Dooren van Made Blue laat weten dat ondanks de COVID-19 crisis duurzaamheid nog steeds hoog op de agenda staat: ‘COVID-19 heeft een enorme weerslag op de horecasector, maar heeft er ook voor gezorgd dat horecalocaties hun eigen concept nog eens onder de loep hebben genomen. Duurzaamheid als onderscheidend vermogen wordt hierin steeds belangrijker’. Lees het hele bericht op Biojournaal.

Het beste water voor jou

Zo noemen wij onze wateroplossingen het beste water voor de wereld.
Ze zijn namelijk duurzaam en hebben 1000 keer zoveel impact.
Ze kunnen ook het beste water zijn voor jou, je gasten of je medewerkers.
Wij hebben oplossingen voor de horeca, kantoor en onderweg.


Misschien wil je deze berichten ook lezen:

60% minder handelingen met een waterkoeler

Zet je een leidingwaterkoeler in om zelf water te tappen in de horeca dan scheelt dat een hoop transport en gesjouw, maar ook veel tijd: 60% volgens onze ambassadeurs.

Lees meer

Hoe zet je water op de menukaart?

Mensen drinken steeds meer water, ook met een smaakje. Maar hoe zet je het dan aantrekkelijk en met genoeg marge op de menukaart?

Lees meer