Volg ons ook op

De Corona crisis leidt ook tot veel innovaties, zo ook bij onze ambassadeurs. Zij komen met nieuwe producten of hun bestaande producten komen meer dan ooit van pas. We zetten de voorbeelden op een rij die zowel hier als in ontwikkelingslanden bijdragen aan hygiëne.

Vandaag zijn onze eerste producten in Zuid-Afrika gearriveerd. Dat had heel wat Coronavoeten in de aarde. We zijn daar nu creatief aan het kijken hoe we mensen toch op afstand virtueel kunnen trainen.

Smixin en CWS werden onlangs ambassadeur van ons programma Een Liter voor Een Liter. Zij bieden met de Smartwash een hele stijlvolle oplossing om contactloos handen te wassen die per installatie ook zorgt voor 20.000 liter schoon drinkwater.

Hygiëne zonder schoon water? Wat als je niet eens je handen kunt wassen? Al onze ambassadeurs dragen feitelijk bij aan hygiëne in ontwikkelingslanden door zoveel mogelijk schoon drinkwater beschikbaar te stellen. Lees hier meer over…

Ook veel schoonmaakbedrijven zijn ambassadeur van MADE BLUE. Door innovatief te werken besparen ze veel water en zetten dat om naar evenveel liters schoon drinkwater in landen waar dat heel hard nodig is. Bedankt voor jullie support Westerveld, Care, Stoffels Bleijenberg en bijvoorbeeld Blankers Schoon!

Onze installatiepartner MERKKWater ontwikkelde een contactloze zuil om handen te ontsmetten met een voetpomp. Deze is beschikbaar in het wit en als RVS-zuil. De witte versie is helemaal naar wens op te maken. Elke vulling van desinfectiemiddel zorgt daarbij voor 500 liter schoon drinkwater.

Ambassadeur Arion levert met Swash een hygiënische, snelle en comfortabele oplossing voor het wassen van zorgbehoevende personen. Swash maakt gebruik van washandjes en -doekjes met een speciale lotion, die de huid reinigt en beschermt. Het water dat wordt bespaard door gebruik te maken van Swash in plaats van een waskom wordt door Arion beschikbaar gemaakt in de landen waar het hard nodig is. Door de Coronacrisis is de uitrol naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika nu versneld.

Het is misschien crisis maar wij vinden dat dit hét moment is om bij te dragen aan schoon drinkwater en dus hygiëne in ontwikkelingslanden. Dat kan door ambassadeur te worden van Een Liter voor Een Liter of met MADE BLUE Water. Eenmalig doneren kan natuurlijk ook!

Ook bijdragen aan onze missie als ambassadeur van MADE BLUE?