Volg ons ook op

MADE BLUE impact reis 2020

GA JE MET ONS MEE?

In februari 2020 is het dan eindelijk zo ver: we gaan met onze ambassadeurs op reis naar Ethiopië! Tijdens deze reis gaan we onze ambassadeurs laten zien waar en hoe wij hun donaties besteden. Ben jij ambassadeur en wil je samen met een reisgezelschap van ondernemers mee op reis? Lees dan snel verder!

Waar?

Addis Abeba, Ethiopië

Waneer?

5 – 9 Februari 2020

Wie?

Voor ambassadeurs

Prijs

Maximaal € 2,500 *
incl. vlucht (co2 neutraal), hotel, transport en maaltijden

* We bieden de reis aan tegen werkelijke kostprijs. Je kunt hier een mooie korting op krijgen via Blue Miles, die je verdient door ons te helpen groeien. Draag jij een nieuwe ambassadeur aan? Dan heb je al 250 Blue Miles verdiend!

SCHOON DRINKWATER: EEN ZAAK VOOR IEDEREEN

Sinds 2016 investeren wij in het vijfjarig waterproject ‘Schoon water: een zaak voor iedereen’ uitgevoerd door Amref Flying Doctors.

Het doel is om ruim 140.000 mensen te bereiken in sloppenwijken en arme buurten in Ethiopië met toegang tot water, sanitaire voorzieningen en voorlichting over hygiëne. Het gaat om de gebieden Addis Abeba, Afar en Oromia.

HET PROGRAMMA

  • Ontvangst bij Amref Ethiopia
  • Bezoek Solid Waste Collectors
  • Naar het binnenland (Adama)
  • Bezoek water project
  • Bezoek Moyee Coffee
  • Vrije tijd in Addis Abeba
Ticket front - MADE BLUE goes Africa - made blue gaat op reis naar Ethiopië

DIT IS JOUW TICKET!

Wees er snel bij want er zijn slechts 20 plaatsen.
Ticket back - MADE BLUE goes Africa - made blue gaat op reis naar Ethiopië

DIT IS JOUW TICKET!

Wees er snel bij want er zijn slechts 20 plaatsen.

Volg ons!

De komende tijd zal Anne je meenemen op reis vóór de reis. Zo gaat ze op bezoek bij Amref Flying Doctors, om meer te weten te komen over het reisprogramma, en zal ze de ambassadeurs die zich al hebben aangemeld, interviewen wat zij verwachten van de reis.

Volg ons op social media en mis niets van de reis!

Dit is ook je kans om lokaal content te (laten) maken. Onze camera gaat mee en we zetten je graag op video, zodat je ook zelf uitgebreid over de reis kunt communiceren naar je collega’s en klanten.

Wil jij met ons mee op reis?

Wil je meer weten over de reis of gelijk aanmelden? Neem dan contact met ons op. Wees er snel bij want er zijn slechts 20 plekken en een aantal daarvan zijn al gereserveerd.

Tot ziens in Ethiopië!