Ethiopie:
Videoverslag impactreis

In februari 2020 reisden we met een groep ambassadeurs naar ons project ‘Schoon drinkwater: een zaak voor iedereen’ in Ethiopië. Hier zie je de trailer van ons videoverslag.

Trailer

Met een groep ambassadeurs van Made Blue bezochten we ons project in Ethiopië. Zo konden we met eigen ogen zien welke enorme impact de toegang tot water, onder andere op scholen, heeft.

Dat zo’n kind je aankijkt en zegt dat het een droom heeft om astronaut te worden. Wie weet horen we later nog meer van haar.

Erik Joosten, CEO Arion International en deelnemer aan de impactreis

Schoon water: een zaak voor iedereen

Sinds 2016 investeren wij in het vijfjarige gezondheidsprogramma ‘Schoon water: een zaak voor iedereen’ uitgevoerd door Amref Flying Doctors.

Het doel is om ruim 140.000 mensen te bereiken in sloppenwijken en arme buurten in Ethiopië met toegang tot water, sanitaire voorzieningen en voorlichting over hygiëne. Het gaat om de gebieden Addis Ababa, Afar en Oromia.


Misschien wil je deze berichten ook lezen:

Ethiopië update: Succesvol afgerond

Eind 2020 is het project Schoon drinkwater, een zaak voor iedereen, in Ethiopië succesvol afgerond. Hier lees je alles over de resultaten en de impact van het project.

Lees meer

Ethiopië: Het verhaal van Gadisa Hurisa, 47 jaar, uit Adama

Gadisa was veel geld en tijd kwijt aan het halen van schoon drinkwater. Dankzij Made Blue kan ze nu sparen en tijd stoppen in ontwikkeling.

Lees meer