This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

Z8-Water

Z8-water Made Blue

Dag in dag uit genieten duizenden Nederlanders van kalkvrij water dankzij de waterontharders van Z8-water. Daar houdt het niet op: ze dragen ook hun steentje bij aan schoon water voor iedereen met hun steun aan de Made Blue Foundation.

27.000

Liter water per verkochte waterontharder

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2023

Z8-Water is ambassadeur sinds 2023

Z8 logo blauw
Z8 Water kantoor office

al 25 jaar een begrip in Zuid-Holland

Schoon drinkwater is niet vanzelfsprekend, dat realiseert Z8-Water maar al te goed. Zij dragen graag een steentje bij aan een betere planeet. Niet alleen door ambassadeur te zijn bij Made Blue, maar ook door de meest geavanceerde waterontharders in de markt te zetten. Deze waterontharders spoelen zich alleen schoon als dat echt nodig is, wat ze regeneratie noemen. En als hij zich dan schoonspoelt, dan spiegelen zij elke liter die hij verbruikt als donatie aan Made Blue. Op deze manier kunnen zij zich inzetten voor schoondrinkwater wereldwijd: een liter voor een liter.

Olivier van der Pols van Z8-Water: “Hoewel de markt soms troebel is, strijden we voor transparantie, duidelijkheid en eerlijkheid. Dit doen we met een all-in prijs en topservice. Met twee vestigingen, waarvan ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht  en onze zuster estiging in Berkel en Rodenrijs zijn we een lokale speler. Snel ter plekke als het echt nodig is, en altijd open voor een bakje koffie. Inmiddels zijn we de grootste van Zuid-Holland, met meer dan 3500 klanten. We zijn beoordeeld met een 9.3 uit 10 en daar zijn we trots op. “

Z8-Water maakt zich hard voor schoon drinkwater, overal ter wereld. Elke waterontharder die we verkopen heeft een all-in garantie van 15 jaar lang, waarin de waterontharder water verbruikt tijdens het spoelen, wat we regeneratie noemen. Z8-Water heeft er voor gekozen om elke liter water die tijdens de regeneratie periode verbruikt wordt te doneren aan Made Blue. 

Z8-Water

2,5 miljoen liter per jaar

De kwaliteit van ons water monitoren en behouden is belangrijk, maar ook een luxe. Wereldwijd heeft 1 op de 10 mensen nog altijd geen tot schoon water, wat hen allerlei beperkingen in het leven oplevert. Kalkaanslag aan de kraan of hoe zacht hun huid en haar is blijft een minste zorg. 

Z8-Water zet zich daarom in voor schoon drinkwater voor iedereen. Voor elke verkochte waterontharder doneert Z8-Water 27.000 liter schoon drinkwater aan iemand die dit nodig heeft via hun steun aan Made Blue. Dit zal per jaar meer dan 2,5 miljoen liter schoon drinkwater opleveren, wat goed is voor toegang tot schoon drinkwater voor zo’n 24 mensen. Op deze manier hoopt Z8-Water niet alleen een positieve impact te maken op het leven van hun klanten, maar ook op die van de mensen die geen toegang hebben tot schoon drinkwater. 

z8-water

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods is een producent van melkpoeder en levert dat onder meer in Afrika. Het water dat nodig is om er weer melk van de maken, wordt gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

Castalie

Castalie produceert waterkoelers voor de Franse markt. Om klanten bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Lees meer

Tennant Company

De schrobzuigmachines van Tennant besparen veel water dat via Made Blue wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer
jongen bij kraan met emmers