This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

We investeerden al €1.000.000!

We investeerden al €1.000.000,-

Big Blue news! Na vijf jaar kunnen we met trots mededelen dat we inmiddels €1.000.000 hebben geïnvesteerd in onze drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. En de komende tijd gaan we dat snel nog eens overdoen! Help je mee?

1 miljoen EURO

Dat is een flink bedrag en daarmee kunnen we nu al 75.000 mensen voorzien van toegang tot schoon drinkwater voor zeker 10 jaar of langer.

Dat is een fantastisch resultaat na vijf jaar hard werken in ons programma’s Een liter voor een liter en Het beste water voor de wereld

Maar we groeien hard, dus het volgende miljoen daar gaan we maar twee jaar over doen!

Daarmee voorzien we ruim 75.000 mensen minimaal tien jaar lang van schoon drinkwater.

Machiel van Dooren, mede-oprichter

Bedankt!

Deze mijlpaal hadden we uiteraard nooit kunnen bereiken zonder de steun van al onze ambassadeurs! Daarom bedanken we al onze ambassadeurs met deze videoboodschap van Machiel.

Wat kun jij doen?

Wil jij ons helpen om zo snel mogelijk het volgende miljoen te kunnen investeren?
Dat kan op meer manieren dan je denkt!

Bijvoorbeeld door ambassadeur te worden met je bedrijf, door zelf te doneren, door te shoppen bij een van onze ambassadeurs of door lekker uit eten te gaan bij meer dan 350 restaurants…


Misschien wil je deze berichten ook lezen:

Hoe is het nu in Dembiya, Ethiopië?

Het is al weer twee jaar geleden dat we ons project in Dembiya, Ethiopië, afrondden. Hoe is het daar nu? En hoe zit dat met andere projecten?

Lees meer

100000 mensen

We hebben al meer dan 100.000 mensen toegang kunnen geven tot schoon drinkwater! Hoeveel is dat eigenlijk? En hoe weten dat zo zeker?

Lees meer