We doneerden al €1.000.000!

Donaties

We doneerden al €1.000.000!

Big blue news! Na vijf jaar kunnen we met trots mededelen dat we inmiddels €1.000.000 hebben gedoneerd aan schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. Daarmee voorzien we ruim 75.000 mensen tien jaar lang van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Maar dat hadden we uiteraard nooit kunnen bereiken zonder de steun van al onze ambassadeurs! Daarom bedanken we al onze ambassadeurs met deze videoboodschap van Machiel.

Dan is er nog meer leuk nieuws: we gaan op reis! Deze reis zullen wij uitsluitend organiseren voor onze ambassadeurs om hen te laten zien waar hun donaties heen gaan. De bestemming: Ethiopië. Stay tuned, binnenkort meer!

Related Posts

De reis voor de reis – vlog 1

Nog 90 nachtjes slapen en dan is het zo ver: de impactreis! In februari 2020 nemen wij onze ambassadeurs mee naar één van onze waterprojecten in Ethiopië om hen te laten zien waar en hoe hun donaties worden besteed.

Onze waterkoelers voor op kantoor in een nieuw jasje!

Onze waterkoelers hebben een nieuw uiterlijk! Naast MADE BLUE blauw bieden we nu ook bestickering met foto’s van onze waterprojecten. Een mooi visitekaartje voor je zaak!

Meer kans op een horeca EKO-keurmerk met MADE BLUE tafelwater

Stichting EKO erkent MADE BLUE als een onderdeel van een doordacht duurzaamheidsbeleid. MADE BLUE ambassadeurs vergroten dus hun kans op een EKO-keurmerk voor hun zaak!

Leave a Reply