This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Is ie niet mooi, de IZY Bottle?

Is ie niet mooi, de IZY Bottle?

IZY Bottles doet er alles aan om een verschil te maken in de vermindering van het gebruik van slecht afbreekbare producten! Vanaf nu betekent dat ook dat elke fles zorgt voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater via Made Blue.

Hoogwaardige thermosflessen

IZY Bottles maakt hoogwaardige thermosflessen van dubbelwandig roestvrijstaal in diverse ontwerpen zoals een collectie i.s.m Het Van Gogh Museum. De flessen van 375, 500 of 750 ml houden je drankje 12 uur warm of 24 uur koud op een heel stijlvolle manier. Er is ook een speciale kids collectie.

Laat daarom je plastic flesjes staan en stap over op de herbruikbare thermosflessen van IZY Bottles. Ze zijn 100% recyclebaar, CO2-neutraal en zorgen voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater.

Kies uit de zeer diverse ontwerpen of laat ze bedrukken of graveren

Er bestaat een product dat we gratis en onbeperkt thuis kunnen krijgen, maar toch voor het tweeduizendvoudige van de prijs in de supermarkt willen kopen: water in een fles.

Teun van de Keuken op 24Kitchen

Duurzaam

Wanneer je een IZY Bottle aanschaft ben je op drie verschillende manieren milieu vriendelijk!

1. Doordat IZY Bottles zijn CO2 uitstoot compenseert met het terugplanten van bomen in Ethiopië, zijn de flessen 100% CO2 neutraal!

2. Elke keer wanneer je je IZY Bottle opnieuw vult bespaar je 80 gram CO2 ten opzichte van een drankje uit een plastic flesje!

3. IZY Bottles is ambassadeur van Made Blue en doneert voor elke verkochte fles 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Duurzame waterflessen

Wil je nog meer mooie voorbeelden zien van duurzame (herbruikbare) waterflessen zoals de flessen van Retulp, Bottle Up of de Pop-up Cup?


Misschien wil je deze berichten ook lezen:

i-did laat de impact van textiel zien via MADE BLUE

i-did geeft afgedragen textiel een tweede leven, daarmee wordt veel water bespaard dat via Made Blue wordt omgezet in schoon drinkwater.

Lees meer

De hygiëne oplossingen van onze ambassadeurs

Corona leidt ook tot veel innovaties op het vlak van hygiëne, zo ook bij onze ambassadeurs. We zetten de voorbeelden op een rij.

Lees meer