This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Het alternatief voor verpakt water: de Bottle Made Blue

We willen graag een einde maken aan de onzin van verpakt water. Soms is dat echter uitdagend: niet iedereen heeft altijd een hervulbare waterfles bij zich en beschikbare alternatieven zijn kostbaar om (gratis) weg te geven. Wij ontwikkelden daarom een heel betaalbaar en herbruikbaar alternatief met ook nog eens een enorme impact: de Bottle Made Blue.

500 liter per fles

Dit is de Bottle Made Blue: een herbruikbare waterfles van onverwoestbaar Tritan: keihard, glashelder en onbreekbaar. De fles is BPA-vrij, in Nederland gemaakt, recyclebaar en vaatwasserbestendig.

Niet eerder was een herbruikbare waterfles van deze kwaliteit zo voordelig én geheel te personaliseren: beschikbaar vanaf €1,75 per stuk.

En het belangrijkste: elke fles zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in onze waterprojecten! Daarmee geeft elke fles een kind in een ontwikkelingsland toegang tot schoon drinkwater en hygiëne op school voor maar liefst 6 maanden.

Ook wordt ten minste 3,5kg CO2 uitstoot bespaard en ruim 4 kilo plastic afval vermeden. Lees hier hoe dat zit…

waterfles laten bedrukken

De Bottle Made Blue is uit voorraad beschikbaar per doos van 54 stuks met een sprekende Made Blue opdruk. De fles is dan te personaliseren met een logo op de dop (vanaf 108 stuks), een ‘message in the bottle’ of een doming sticker.

Wil je deze duurzame waterfles laten bedrukken, dan kan dat vanaf 1.300 stuks tegen heel gunstige tarieven zowel in één kleur als full-colour. Neem contact met ons op om samen te kijken wat het beste bij je past of stel hieronder direct jouw ideale fles samen.

MADE BLUE tappunt?

Laat je gasten zelf hun fles vullen met gefilterd (en gekoeld) kraanwater, dat is wel zo duurzaam! Het scheelt je ook een hoop werk en je hebt er een mooi communicatiepunt bij, zoals dit voorbeeld van Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Een watertappunt is tegen kostprijs beschikbaar, of komt in bruikleen inclusief onderhoud en service. In combinatie met inzet van de Bottle Made Blue zijn wij zelfs in staat het tappunt zelfs gratis aan te bieden.

Er zijn watertappunten in vele soorten en maten: inbouw, opbouw, vrijstaand, met of zonder bubbels. Lees er alles over op onze pagina over waterkoelers.

Goedkoper dan PET?

Verpakt water kost al snel 50 cent en daar komen dan nog extra kosten bij voor het innemen en afvoeren van het afval. Ook komen er nog veel maatschappelijke kosten bij kijken: de ’true price’ van verpakt water is tot twee keer hoger dan de kostprijs.

De Bottle Made Blue kan worden ingezet voor een kostprijs die lager ligt dan verpakt water. We leggen je graag uit hoe!

Met een winkelwaarde van €14,95 is de Bottle Made Blue daarmee de beste verpakking van water voor onderweg voor je gasten, voor jou en voor de wereld. Kies ook voor de Bottle Made Blue en help mee een einde te maken aan de onzin van verpakt water.

Dit eenvoudig te implementeren en duurzame initiatief heeft zoveel voordelen: eliminatie van plastic flessen voor eenmalig gebruik, minder handmatige handelingen door huishoudelijk personeel, minder vervoer van en naar het hotel, onbeperkt bijvullen voor hotelgasten én 500 liter water gedoneerd voor elke verkochte fles.

Floris Licht, General Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport

SLEEVES

Onze ambassadeur i-did ontwierp deze sleeve van gerecycled textiel gemaakt in een sociale werkplaats. Je kunt deze voorzien van een stempel, een cut-out of een logo op het label.

Zo wordt deze fles nog duurzamer en heb je een uniek verhaal in handen waardoor je gasten of klanten nog vaak aan je zullen denken.

De sleeves zijn er in meerdere kleuren, onder andere in het blauw van gerecyclede KLM-uniformen!

Je kunt een Bottle Made Blue met sleeve ook per stuk bestellen via de website van i-did.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in en we nemen direct contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet wat je zoekt?

We hebben nog veel meer herbruikbare waterflessen, glaswerk en zelfs voorverpakt water. Samen zijn zij het beste water voor de wereld!

Misschien wil je deze berichten ook lezen:

Made Blue in het nieuws

Ter ere van onze 10e verjaardag hebben een aantal platforms ons geïnterviewd over onze prestaties en toekomstdromen. Bij deze een overzicht.

Lees meer

10 jaar Made Blue

Made Blue bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren. Ga met ons mee terug in de tijd en ontdek hoe ver we samen zijn gekomen.

Lees meer