This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.
Bottle Made Blue blauwe dop hotel

Wil je net als wij een einde maken aan de onzin van verpakt water?

Wij ontwikkelden een heel betaalbaar en herbruikbaar alternatief met enorme impact en diverse opties om te personaliseren.

Duurzame impact

Dit is de Bottle Made Blue: een herbruikbare waterfles van onverwoestbaar Tritan: keihard, glashelder en onbreekbaar.

En het belangrijkste: elke fles zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in onze waterprojecten! Zo geef je een kind toegang tot drinkwater en hygiëne op school voor een half jaar.

  • BPA-vrij
  • Made in Holland
  • Vaatwasserbestendig
  • 500 liter schoon drinkwater

laat je waterfles bedrukken

De Bottle Made Blue is uit voorraad beschikbaar per doos van 54 stuks met een sprekende Made Blue opdruk. De fles is dan te personaliseren met een logo op de dop (vanaf 216 stuks).

Wil je deze duurzame waterfles laten bedrukken, dan kan dat vanaf 1.300 stuks tegen heel gunstige tarieven zowel in één kleur als full-colour. Neem contact op om samen te kijken wat het beste bij je past of stel hieronder direct jouw ideale fles samen.

  • Vanaf 54 stuks leverbaar uit voorraad
  • Vanaf 216 stuks met logo op de dop
  • Vanaf 1300 stuks met geheel eigen ontwerp

Stel nu zelf samen

Niet eerder was een herbruikbare waterfles van hoge kwaliteit zo voordelig en toch geheel te personaliseren.

Met een winkelwaarde van € 14,95 en een vanaf prijs van € 1,75 is de Bottle Made Blue de beste duurzame waterfles voor onderweg, voor jouw gasten en voor de wereld.

Stel nu zelf samen

Niet eerder was een herbruikbare waterfles van hoge kwaliteit zo voordelig en toch geheel te personaliseren.

Met een winkelwaarde van € 14,95 en een vanaf prijs van € 1,75 is de Bottle Made Blue de beste duurzame waterfles voor onderweg, voor jouw gasten en voor de wereld.

Display bottle made blue

Goedkoper dan PET?

Verpakt water kost al snel 50 cent en daar komen dan nog kosten bij voor het afvoeren van afval.

Ook komen er veel maatschappelijke kosten bij kijken: de ’true price’ van verpakt water is tot twee keer hoger dan de kostprijs.

Met een winkelwaarde van €14,95 kan de Bottle Made Blue worden ingezet voor een kostprijs die lager ligt dan verpakt water.

We leggen je graag uit hoe!

MADE BLUE tappunt

Laat je gasten zelf hun fles vullen met gefilterd (en gekoeld) kraanwater, dat is wel zo duurzaam! Het scheelt je ook een hoop werk en je hebt er een mooi communicatiepunt bij, zoals dit voorbeeld van Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Een watertappunt is tegen kostprijs beschikbaar, of komt in bruikleen inclusief onderhoud en service. Er zijn watertappunten in vele soorten en maten: inbouw, opbouw, vrijstaand, met of zonder bubbels. Lees er alles over op onze pagina over waterkoelers.

Dit eenvoudig te implementeren en duurzame initiatief heeft zoveel voordelen: eliminatie van plastic flessen voor eenmalig gebruik, minder handmatige handelingen door huishoudelijk personeel, minder vervoer van en naar het hotel, onbeperkt bijvullen voor hotelgasten én 500 liter water gedoneerd voor elke verkochte fles.

Floris Licht, General Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport

SLEEVES

Onze ambassadeur i-did ontwierp deze sleeve van gerecycled textiel gemaakt in een sociale werkplaats. Je kunt deze voorzien van een stempel, een cut-out of een logo op het label.

Zo wordt deze fles nog duurzamer en heb je een uniek verhaal in handen waardoor je gasten of klanten nog vaak aan je zullen denken.

De sleeves zijn er in meerdere kleuren, onder andere in het blauw van gerecyclede KLM-uniformen!

Bangladesh 2024 - Girl washes hands