This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

EasyClean

EasyClean
Made Blue

EasyClean is een schoonmaakbedrijf uit België en werkt zo duurzaam mogelijk. Zo besparen ze onder meer 20 liter water per schoonmaakuur en zetten dat om in schoon drinkwater.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2020

EasyClean is ambassadeur sinds 2021

Over Easyclean

Schoonmaakbedrijf EasyClean uit het Belgische Brugge werkt zo duurzaam mogelijk. Zo gebruiken ze biologisch afbreekbare producten en besparen ze veel water. Dat bespaarde water zetten ze via Made Blue om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Ze zijn een betrouwbare partner in periodieke schoonmaak, ramenwas (inclusief osmose) projectopruiming en industriële reiniging. Ook voor het reinigen en ontmossen van daken kun je bij EasyClean terecht.

Wij bieden service met een brede glimlach. Die glimlach wordt nu nog groter omdat we niet alleen werken voor tevreden klanten maar ook mensen helpen die geen toegang hebben tot schoon drinkwater.

Ellen van Steenberge, Office Manager

In beeld

EasyClean werkt niet alleen voor bedrijven maar biedt met de premium home service ook schoonmaakdiensten voor in huis, volledig op maat.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

i-team Global

De wendbare schrobzuigmachine i-mop van i-team Global bespaart veel water. Het water dat toch nog nodig is, wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Flash

Flash is een familiebedrijf van meer dan 55 jaar oud dat schoonmaakproducten maakt voor de private label markt. Sinds 2023 steunen zij Made Blue door per geleverd pak van de Wet2Go Ready Mop 167…

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan veel langer mee dan gewone katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaart is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees meer