This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

FoOom

FoOom
Made Blue

FoOom wil een positieve impact hebben op de professionele hygiƫnemarkt door innovatieve, kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke en duurzame doseeroplossingen te introduceren.

Dit is de impact van

foOm logo

sinds 2021:

8000000 liter

Impact mensen

110

mensen kregen toegang tot water

impact co2

56

ton CO2 bespaard

Impact plastic

80

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

1200

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over FoOom

Het innovatieve modulaire systeem van FoOom Advanced Dispensing maakt het mogelijk dispensers lokaal te (her)vullen met reinigingsvloeistoffen. Dit betekent dat voor elke verzonden dispenserzak de verzending van de inhoud op waterbasis wordt vermeden.

Om de duurzaamheid van deze innovatie te benadrukken en samen nog meer impact te maken, wil FoOom in samenwerking met Made Blue nog meer impact toevoegen.

Voor ons is hygiene vanzelfsprekend, maar dat is het in veel landen nog helemaal niet. Daarom willen wij bijdragen aan schoon drinkwater en hygiene in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Koen van den Braak, Partner

IN BEELD

FoOom Granulate is een eco-vriendelijke rijke handzeep die behoort tot een nieuwe generatie handzepen op basis van poeder. Het innovatieve hoog geconcentreerde FoOom Granulaat biedt een oplossing voor opslag en transport door een gemiddelde besparing van 95% op volume en gewicht.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Arion International

Het product Swash van Arion International zorgt ervoor dat men in de zorg kan wassen zonder water. Het bespaarde water wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

Quooker

Het gebruik van de Quooker COMBI kokend water kraan leidt tot veel waterbesparing in je huishouden. Dat bespaarde water wordt omgezet in liters schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Koffiepartners

Met haar eigen prestigieuze merk espressobonen – Cento% – steunt Koffiepartners Made Blue met 1000 liter water per verkochte doos.

Lees meer

Flask

Flask zet zich in voor het verminderen van de plastic afvalberg met de verkoop van duurzame mokken, bekers en thermosflessen aan de B2B markt. Flask steunt Made Blue sinds 2023 met een jaarlijkse…

Lees meer
jongen bij kraan met emmers